امیری خبر داد: برافروخته شدن رئیسجمهور از تحققنیافتن مطالبات سیل سال ۹۵ خوزستان، روزنامه شیراز نوین
معاون پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به اینکه رئیسجمهور به شدت از جهت اجرایی نشدن مطالبات سیل سال ۹۵ استان خوزستان برافروخته شده، گفت: رئیسجمهور به رئیس سازمان برنامه و بودجه دستور داد که خیلی سریع مطالبات سال ۹۵ برآورده شود.
به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری در جریان سفر خود به خوزستان و در جمع مردم شعیبیه با اشاره به اینکه حضور مسئولان دولتی در این منطقه برای این است که مشاهدات خود از آخرین وضعیت منطقه را به رئیسجمهور اعلام کنند، اظهار کرد: یکی از اعضای دولت موضوع سیل سال ۹۵ را در هیئت دولت مطرح کرد که رئیسجمهور به شدت برافروخته شد و اصلاً نمیدانست برای جبران خسارات سیل قول دادهاند، ولی در پیچ و خمهای اداری افتاده است.
وی ادامه داد: رئیسجمهور به نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه دستور داد که خیلی سریع مطالبات سال ۹۵ برآورده شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور همچنین بیان کرد: دولت در حال تجهیز منابع برای جبران خسارات سیل است و در کنار مردم خواهد بود. خیال مردم راحت باشد؛ زیرا حل و فصل مسائل مربوط به سیل در اولویت دولت است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین