[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۲۸
  • دوره جدید

طرز تهیه فرنی بادام، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
گلاب: یک دوم پیمانه
شیر: 2 پیمانه
آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
آرد بادام: 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام: 25 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری

فرنی بادام یکی از انواع فرنی است که با طعم جذاب بادام و همچنین زیر دندان آمدن خلال‌های بادام، حسی متفاوت از فرنی ساده ایجاد می‌کند. فرنی بادام خواص بی‌شماری دارد و می‌تواند برای کاهش استرس، کنترل فشار خون، کنترل کم‌خونی و جلوگیری از بروز سرطان مفید باشد. فرنی بادام با شیر تهیه می‌‌شود و همین مسئله باعث شده برای وعده‌های سحری و افطاری در ماه رمضان یا به عنوان دسر سرو شود و طرف‌داران زیادی داشته باشد. البته فراموش نکنید که فرنی بادام برای نوزاد بیشتر به صورت حریره بادام مصرف می‌‌شود. اما اگر دوست دارید فرنی بادام برای بزرگسالان تهیه کنید، فرنی‌ای که در ادامه آموزش داده می‌‌شود را به شما توصیه می‌کنیم. این فرنی با آرد بادام تهیه شده و در آن خلال بادام می‌ریزیم که طعمی خوش و تجربه‌ای لذت بخش از فرنی برایتان به ارمغان خواهد آورد.
فرنی بادام را می‌توانید به جز آرد برنج، با آرد جو هم تهیه کنید که در این صورت به آن فرنی بادام لبنانی نیز گفته می‌‌شود. البته در فرنی بادام لبنانی معمولاً کمی نمک هم اضافه می‌کنند که البته در طعم فرنی تأثیر مشخص و واضحی ایجاد نمی‌کند. امیدواریم به کمک آموزش فرنی بادام، این فرنی را برای کودکان و همه اعضای خانواده تهیه کنید.

طرز تهیه
مرحله اول
یک کاسه کوچک بردارید. یک چهارم پیمانه گلاب را در آن بریزید و خلال بادام‌ها را اضافه کنید. به بادام‌ها دو ساعت زمان دهید تا خیس بخورند و طعم‌دار و خوش‌عطر شوند. با این روش، کیفیت خلال بادام‌ها بهتر خواهد شد.
مرحله دوم
یک قابلمه چدنی و نچسب بردارید و شیر را در آن بریزید. باید شیر سرد باشد، پس قابلمه را روی حرارت قرار ندهید. کم‌کم و به کمک الک، آرد برنج و آرد بادام را به شیر اضافه کنید. به طور مداوم آردها و شیر را هم بزنید تا کاملاً حل شوند.
مرحله سوم
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حدی که شکر در فرنی بادام شما کاملاً حل شود. حالا خلال بادام‌ها را آبکش نموده و به فرنی اضافه کنید.
مرحله آخر
مواد فرنی بادام را خوب هم بزنید. صبر کنید تا غلظت فرنی بیشتر شود و مانند ماست یکنواخت شود. سپس فرنی را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. فرنی بادامی را باز هم هم بزنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. حالا فرنی را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

نکات کلیدی
* فرنی بادامی مانند تمامی انواع فرنی با نشاسته هم قابل تهیه کردن است.
* اگر دوست دارید غلظت بافت فرنی بادام شما بیشتر باشد، می‌توانید یک و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید.
* روش دیگر برای تهیه فرنی با بادام این است که ابتدا بادام را با شیر در مخلوط‌کن بریزید تا میکس شوند. سپس گلاب و آرد برنج یا جو را اضافه کنید. برای شیرین شدن فرنی می‌توانید در مرحله آخر به جای شکر، از عسل استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی