[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

در قلمرو حباب‌ها، روزنامه شیراز نوین

دلار عزم یک‌صدهزار تومانی شدن کرده و جامعه ایران از پایدار شدن اقتصاد حبابی می‌هراسد. امروزه بهای خودرو، مسکن، لوازم خانگی، اجاره‌بها، مایحتاج روزمره، تمام‌بهارهای آزادی، ارزهای خارجی و بسیاری از اقلام مصرفی در کانال نجومی شدن به پیش می‌رانند و رفته‌رفته، خواب سست تملک خانه و اتومبیل‌های حداقلی به رؤیایی دست‌نیافتنی برای اقشار کارمند و کارگر که کلیت جامعه مدنی ایران را تشکیل می‌دهند، تبدیل شده است.
ایرانیان با بهت و حیرت به بهای خودرو، ارز، سکه و مایحتاج روزمره می‌نگرند و امیدوارانه منتظر عملیاتی شدن وعده‌ها و ترفندهای دولتمردان هستند.
در میان همه وعده و وعیدها، فعالان بازار برخوردهای تعزیراتی و دستوری را مثمرثمر ارزیابی نمی‌کنند و بر این باورند که تعیین‌کننده قیمت نهایی محصولات، در حقیقت ریشه در کنش‌ها و واکنش‌های بازار دارد. ما از سر تجربه دریافته‌ایم که با اقتصاد درون‌زا نمی‌توانیم نرخ تورم را مهار کنیم و کار به جایی رسیده که دولت برای تأمین هزینه‌های جاری هم با مشکلات فراوانی دست به گریبان است.
به همین دلیل باید در مسیر جهانی‌سازی اقتصاد قرار گرفت و راهکار برون‌رفت از چالش‌های پیش رو، تعامل عزتمندانه با جهانیان به منظور تحکیم پایه‌های نظام است. در شرایط گرانی و تورم، سرمایه‌های اجتماعی یکی پس از دیگری از دست می‌روند و به یاد داشته باشیم که مهم‌ترین، ارزنده‌ترین و محکم‌ترین پشتوانه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا مردم و مردم هستند.
مذاکره عزتمندانه با هدف اقتدار ایران بزرگ، مأموریت سخت و دشواری است که دولت چهاردهم پیش روی خود می‌بیند و باید دید که مردان و زنان پاستور چگونه می‌توانند معادله را به نفع ملت ایران تغییر داده و از سم‌پاشی عناصر رادیکال و دلواپس در امان بمانند.
تجربه دلار هشتاد یا یک‌صدهزار تومانی آنچنان بار گرانی را بر دوش جامعه تحمیل می‌کند که یارای مقاومت در برابر آن را ندارد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی