[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۸۹
  • دوره جدید

حذف رقبای تاج توسط کمیته بدوی، روزنامه شیراز نوین

کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال 2 کاندیدای جدی پست ریاست را تأیید نکرده و مهدی تاج و دو کاندیدای پوششی او از این مرحله با موفقیت گذر کردند.
به گزارش فوتبال 360، انتخابات فدراسیون فوتبال قرار است روز یازدهم اسفندماه برگزار شود و فرایند انتخابات بر اساس پروتکل‌های تعریف‌ شده در حال پیش‌روی است. بعد از گذراندن مرحله ثبت‌نام و ارائه مدارک از سوی کاندیداها در پست‌های مختلف برای عضویت در هیئت‌رئیسه، حالا کمیته بدوی انتخابات مشغول بررسی صلاحیت کاندیداها در سمت‌های مختلف است و بدون‌شک بیشترین نگاه، متوجه کرسی ریاست فدراسیون فوتبال است که 5 نفر برای حضور در این سمت نام‌نویسی کرده‌اند.
مهدی تاج، علی کفاشیان، شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، حیدر بهاروند و امیر عابدینی، 5 کاندیدایی هستند که برای پست ریاست فدراسیون ثبت‌نام کرده‌اند. از همان روزهای ثبت‌نام، خبرهای ضدونقیضی درباره احتمال تأیید یا رد صلاحیت برخی کاندیداها به گوش می‌رسید اما حالا در فاصله یک‌ماه تا برگزاری انتخابات، پرونده کاندیداهای ثبت‌نام شده در کمیته بدوی مورد بررسی قرار گرفته و پیامک عدم تأیید صلاحیت برای 2 تن از 5 کاندیدای ارسال شده که این مسئله حاشیه‌ساز شده است.

2 چهره خبرساز انتخابات در کمیته بدوی
علی کفاشیان و شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، رؤسای پیشین فدراسیون فوتبال، چهره‌هایی هستند که پیامک عدم تأیید صلاحیت را دریافت کرده‌اند؛ البته که این پیامک به‌منزله پایان شانس حضور آن‌ها در انتخابات پیش‌رو نیست. کفاشیان و عزیزی‌خادم ادله مطرح‌ شده از سوی کمیته بدوی را نپذیرفته‌اند و شکایت خود را به کمیته استیناف انتخابات برده‌اند و امید زیادی دارند که در این کمیته بتوانند شرایط را به سود خود بازگردانند و در انتخابات یازدهم اسفندماه حضور پیدا کنند.

کفاشیان علیه حکم کمیته بدوی
کفاشیان در گفت‌وگویی با خبرگزاری تسنیم، نسبت به پیامک واصله از فدراسیون فوتبال واکنش نشان داده و گفته است: «امروز به من اطلاع دادند که به دلیل رأی کمیته اخلاق که چند سال پیش صادر شد و در نهایت از سوی کمیته استیناف به یک سال کاهش یافت مرا از انتخابات فدراسیون فوتبال کنار گذاشته‌اند. فردا به کمیته استیناف اعتراض خواهم کرد. در هیچ‌کجای اساسنامه نیامده که محرومیت از سوی کمیته اخلاق باعث عدم حضور در انتخابات می‌شود و فقط به محکومیت‌ کیفری اشاره کرده که بنده هیچ‌گونه محکومیتی ندارم و گواهی سوءپیشینه نیز ارائه کرده‌ام».

مشکلی بابت حضور در انتخابات ندارم
رئیس سابق فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه امکان رد صلاحیت او با استناد به حکم کمیته اخلاق وجود نداشته است، بار دیگر نسبت به پیامک واصله از کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال اعتراض کرده و دراین‌باره توضیح داده است: «نمی‌توانند با استناد به حکم کمیته اخلاق کنار بگذارند. پیگیر این موضوع خواهم بود. حتی اگر به صحبت‌های آقای صالحی رئیس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال دقت کنید متوجه می‌شوید که مشکلی بابت حضور در انتخابات ندارم».

برد بی‌دردسر تاج یا تغییر سرنوشت انتخابات در کمیته استیناف؟
شهاب‌الدین عزیزی‌خادم هم در شرایطی امید به وتوی حکم کمیته بدوی در کمیته استیناف دارد که بر اساس اخبار واصله، مهدی تاج به همراه حیدر بهاروند و امیر عابدینی توانسته‌اند از کمیته بدوی رأی اعتماد بگیرند! تأیید صلاحیت تاج و 2 کاندیدای پوششی او تلویحاً سرنوشت انتخابات یازدهم اسفندماه را مشخص می‌کند؛ مگر آن‌که امیدهای کفاشیان و عزیزی‌خادم در کمیته استیناف زنده شود و آن‌ها بتوانند با حضور در انتخابات پیش‌رو معادلات را تغییر بدهند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی