[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۸
  • دوره جدید

تکواندوکاران زاگرس جنوبی در آستانه فتح لیگ برتر ایران، روزنامه شیراز نوین

کسب هفت مدال رنگارنگ دیگر هوگوپوشان نفت و گاز زاگرس جنوبی را در آستانه قهرمانی مبارزات لیگ برتر مردان ایران قرار داد.
به گزارش شیرازنوین، در چهارمین هفته رقابت‌های لیگ برتر تکواندو بزرگ‌سالان ایران سه مدال طلا و چهار مدال برنز بر سینه مبارزه‌کاران نفت و گاز زاگرس جنوبی نقش بست.
مبارزات این هفته‌ لیگ برتر در شرایطی که دو قدرت اول لیگ برتر، نفت و گاز زاگرس جنوبی (نماینده فارس) و شهرداری ورامین در صدر جدول می‌جنگیدند، با حساسیت بالایی دنبال شد.
روز نخست هفته چهارم با درخشش مبارزه‌کاران نفت و گاز زاگرس جنوبی همراه شد و سه مدال طلا به نام آنان ثبت شد. در‌حالی‌که در روز دوم رقابت‌های سایر اوزان دنبال می‌شد، بازیکنان شهرداری ورامین با کسب سه نشان طلا جبران مافات کردند لیکن پنج مدال برنزی که نصیب زاگرسی‌ها شد، صدرنشینی آنان را تثبیت نمود. هرچند که ورامینی‌ها فاصله امتیازاتشان را کاهش داده‌اند.
در وزن 54- کیلوگرم که 27 تکواندوکار حضور داشتند یاسین ولی‌زاده از شهرداری ورامین و امیررضا مددی از زاگرس جنوبی با شکست رقبای خود به دیدار نهایی رسیدند که در نهایت مددی با برتری در این مبارزه نخستین طلایی تیم زاگرس جنوبی لقب گرفت.
مهدی حاج‌موسایی بازیکن مطرح و ملی‌پوش زاگرس جنوبی بعد از سه طلا در وزن 58- کیلوگرم این هفته به تشخیص بهزاد خداداد در وزن 63- کیلوگرم مبارزه کرد و با کسب مدال طلای این وزن نشان داد یکی از آماده‌ترین سبک‌های وزن فعلی ایران است. او در مبارزه نهایی امیرعباس رهنما از شهرداری ورامین را از پیش‌رو برداشت. 
در وزن 87- کیلوگرم محمدحسین یزدانی از زاگرس جنوبی همچون هفته گذشته، نشان طلا را از آن خود کرد.
 ابوالفضل زندی در وزن منفی ۵۸ کیلوگرم، حامد اصغری در وزن منفی ۶۰ کیلوگرم، آرین خیری در وزن منفی ۶۳ کیلوگرم و نیز علی خوش‌روش و علی اشکوریان در وزن منفی ۸۰ کیلوگرم، پنج مدال برنز را برای نماینده فارس تصاحب کردند.
در پایان هفته چهارم و در جدول رده‌بندی زاگرس جنوبی با ۵۹۹ امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد. شهرداری ورامین با ۵۶۸ امتیاز خانه دوم را در اختیار دارد و پالایش نفت آبادان با ۴۰۱ امتیاز سوم است. مس کرمان هم با ۱۹۴ چهارم است.
 از سوی کمیته برگزاری مسابقات، بهزاد خداداد سرمربی زاگرس جنوبی به‌عنوان برترین مربی و مهدی حاج‌موسایی از زاگرس جنوبی به‌عنوان بهترین تکواندوکار هفته چهارم شناخته شدند.
تکواندوکاران فارس اکنون در آستانه قهرمانی لیگ برتر ایران قرار گرفته‌اند. مقامی که اگر به دست آید در تاریخ تکواندو فارس، بی‌نظیر و مرهون تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های آرش فدعم مربی باسابقه و بین‌المللی تکواندو فارس و ایران و مدیر باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز زاگرس جنوبی است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی