[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

استعمار پیر و جوان، روزنامه شیراز نوین

استعمار پیر و جوان

در بحبوحه جنگ نرم باید کنش‌ها و واکنش‌های هوشمندانه‌‌ای اتخاذ کنیم. با مطالعه تاریخ معاصر با هجمه وسیعی از جنایتی روبه‌رو می‌شویم که از سوی استعمارگران و استثمارگران بر ملت مظلوم ایران روا شده است. از اولین روزهای انقلاب بهمن 57 تا سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران، از حمایت‌های گسترده از دژخیمان رژیم بعث تا پشتیبانی از منافقان کوردل، از ترور داشمندان هسته‌ای تا به خاک و خون کشیدن مردم بی‌گناه؛ مثال‌های بی‌شماری وجود دارند که دشمنی‌‌های جریان خصم فقط با مردان دولت و بنیان‌گذاران انقلاب اسلامی نبوده است؛ بلکه آن‌ها با تسلیحات شیمیایی، میکروبی، بمب‌‌های‌خوشه‌‌ای، سلاح‌های کشتار جمعی و بسیاری دیگر از دسیسه‌های ضدانسانی همواره بر ایرانیان تاخته و مردم بی‌گناه را به خاک ‌و خون کشیده‌اند. غافل از آنکه آزادگی و حمیت ایرانی در روزهای سخت همیشه آبدیده‌‌تر می‌شود و با عزم استوار‌تری فریاد مقاومت و ایستادگی سر می‌دهد. اینک استعمارگران پیر و جوان پس از مغلوب شدن در خاکریزها بر آن شده‌اند تا اراده ایرانیان را از درون مستأصل ساخته و ریشه‌‌‌های‌ وطن‌پرستی و بن‌‌مایه‌‌های‌ اعتقادی جامعه را سست کنند. در راستای نیل بدین هدف شوم، اتاق‌‌های‌ فکر زیادی تأسیس شده است و بنگاه‌‌های‌ اخبارپراکنی از هر سو بر آسمان ایران امواج مخرب می‌فرستند. البته این‌‌گونه تهاجمات شنیع فقط یک سوی ماجراست. دسیسه‌های بسیاری شده است تا تفکرات جهانی از ایرانیان باوری متوحش و بدوی‌گونه داشته ‌باشد و همه دستاوردهای تمدنی و ارزشی این سرزمین به فراموشی سپرده شود. در کمال تأسف، قسمتی از حیله‌‌های‌ جنگ نرم تا حدودی به بار نشسته و امروزه بسیاری از کشورهای دور و نزدیک با فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی- اسلامی‌ آن‌‌چنان که شایسته است، آشنا نیستند.
در گذشته قسمت عمده‌ای ‌از قوای تئوریسین‌ها و اندیشمندان ایرانی برای خنثی‌سازی تبعات جنگ ‌نرم در داخل مرزهای کشور صرف شد و توجه چندانی به دروغ‌پردازی‌ها و سم‌پاشی‌های برون‌مرزی نداشته‌ایم. به گواه آمار و ارقام، آمار گردشگران خارجی در ایران فرسنگ‌ها با ایدئال‌ها فاصله دارد و این در‌ حالی است که بسیاری از کشورهای بی‌ریشه با ساخت نمونه‌‌های‌ بزک‌کرده از تمدن ایرانی، به سود و رونق شگفت‌انگیزی دست یافته‌اند.
در نظر داشته ‌باشیم فعالیت در عرصه گردشگری مواهب بی‌شماری برای کشور به دنبال دارد؛ اول آنکه فرایند ارزآوری به کشور تقویت شده و در درازمدت خواهیم توانست از گرداب طلای سیاه و همه تحریم‌‌‌های‌ پیمان‌شکنان رها شده و ساختار بیت‌المال را بر پایه اقتصاد نوین جهانی بنا کنیم. دوم آن‌که جهانیان با حضور در مهد تمدن خاورمیانه از شیوه زندگی و آبروی مردمان این سرزمین به درک صحیحی خواهند رسید و همه تبلیغات دروغین که حکایت از بربریت ما دارد، نقش بر آب می‌‌شود. سوم آن‌که جهانیان با حضور در ایران به صلح‌دوستی، مهمان‌نوازی و ریشه‌های سترگی که در این سرزمین جاری و ساری است، پی‌ برده و هیچ ابرقدرتی از واهمه اعتراض‌‌‌های‌ جهانی دیگر جرئت تعدی نخواهد داشت. به همت والای پیشینیان، اکنون زیر‌ساخت‌‌ها و سخت‌افزارهای لازم برای دعوت جهانیان به ایران مهیاست. هر ‌گوشه‌‌ای ‌از خاک این سرزمین دربردارنده بارقه‌‌هایی از نشانه‌‌های‌ ارزشی و تمدنی ماست و فرهنگ سترگ پارسی‌زبانان را با جان و دل فریاد می‌‌زند. از دیار زال و رستم تا خاک باقرخان و ستارخان، از شیرمردان خرمشهر و دزفول تا غیورمردان خراسان و مراغه، از شهر حافظ و سعدی تا پایتخت صفویان، از کرمان تا کرمانشاه؛ ایران مهد تمدن خاورمیانه است و در پناه این اصالت سترگ می‌توان به برکات مادی و معنوی همه‌جانبه‌ای ‌دست یافت. جمع‌آوری همه مواهب گردشگری در این مرز و بوم سبب می‌شود تا سرزمین حماسه آوردگاه موعودی برای گردشگران داخلی و خارجی باشد و با سفر به این سرزمین از همه مواهب ارزشمند آن به ‌صورت یکجا بهره‌مند گردند. با این ‌حال به نظر می‌رسد برای جذب گردشگران بین‌المللی مسیر پرفرازونشیبی پیش ‌رو داریم. در کنار بهره‌‌برداری از ظرفیت‌‌های‌ موجود باید بسته‌‌های‌ پرجاذبه‌ای‌ را برای گردشگران خارجی فراهم کرد تا همه طیف‌ها از مردمان برون‌مرزی برای تماشای جاذبه‌‌های‌ نهفته در این سرزمین بی‌تابی کنند. مناسبت‌‌‌های‌ فرخنده‌ای ‌نظیر روز سعدی و حافظ، آیین‌های محرم و صفر، مراسم نوروز، اعیاد دینی، آیین‌‌های‌ رمضانی، جشن‌‌‌هایی که ریشه در تاریخ این سرزمین داشته و در مناسبت‌‌های‌ طبیعی برپا می‌شوند، جشنواره‌‌های‌ ملی و مذهبی و مناسبت‌‌‌هایی نظیر این‌ها بهانه‌‌ای ‌است تا جهانیان را به ایران فراخوانیم و بارقه‌هایی از تمدن و ارزش‌های معنوی این سرزمین پرده‌برداری کنیم. گسترداندن فرش قرمز برای گردشگران خارجی به معنای خروج از بحران‌‌‌های‌ اقتصادی و کسب اعتبار بین‌المللی برای ایران و ایرانیان است. به همت همه تلاش‌‌هایی که در عرصه‌‌های‌ امنیتی و اطلاعاتی صورت می‌گیرد، ایران بر‌خلاف بسیاری از همسایگانش از نعمت امنیت به ‌عنوان اصلی‌ترین پیش‌نیاز جذب گردشگران برخوردار است و با تکیه بر روش‌های نوین تبلیغاتی خواهیم توانست جهانیان را به قلب تپنده خاورمیانه دعوت کنیم. برای نیل به این هدف والا نیازمند پرهیز از افراطی‌گری، خشونت، سیاه‌نمایی و سرکوب رفتارهای تیفوسی هستیم. ما در جبهه جنگ نرم نیازمند کنش‌‌ها و واکنش‌‌های‌ هوشمندانه‌تری هستیم. اقتصاد ایران با گردشگری جان دوباره‌ای‌ خواهد گرفت. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی