[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۵
  • دوره جدید

تقدیر استاندار فارس از «شهردار شیراز» درراستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی ، روزنامه شیراز نوین

استاندار فارس در دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان فارس با اهدای لوحی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت‌امنای کتابخانه‌های عمومی کشور از «محمدحسن اسدی» شهردار کلان‌شهر شیراز تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز،‌ استاندار فارس در دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان فارس با اهدای لوحی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت‌امنای کتابخانه‌های عمومی کشور از «محمدحسن اسدی» شهردار کلان‌شهر شیراز تقدیر کرد.
حسینعلی امیری این لوح را در راستای همکاری در توسعه فضاهای فرهنگی و به‌ویژه کتابخانه‌های شیراز به شهردار این کلان‌شهر اهدا کرد.
بنابراین گزارش، متن این تقدیرنامه به اهمیت فرهنگ و دانش به‌عنوان میراث تمدن ایران اسلامی اشاره و تأکید می‌کند که کتاب و کتابخانه‌ها شاهراه توسعه فرهنگی هستند.
در تقدیرنامه وزارت‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ اجرای طرح بازسازی و تجهیز کتابخانه عمومی شهید آیت‌الله دستغیب‌ در شیراز به‌عنوان نقطه عطفی در بهبود کیفیت و کمیت کتابخانه‌های عمومی شهر و استان فارس معرفی شده است.
همچنین در آن تأکید شده است: این رویداد به‌عنوان یک پیروزی بزرگ فرهنگی برای شیراز تلقی و نیاز به همکاری همه دوست داران نظام جمهوری اسلامی برای استمرار آن احساس می‌شود.
در ادامه، از همکاری شهرداری شیراز در توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای، تمدید قراردادها، ایجاد کتابخانه‌های مشارکتی در ۹ فرهنگ‌سرا، راه‌اندازی کتابخانه سیار و ایجاد سه کتابخانه بزرگ‌مقیاس در شیراز که منجر به رشد ۴۴ درصدی زیربنای کتابخانه‌های عمومی این کلان‌شهر و ارتقای شاخص‌های کتابخانه‌ای خواهد شد، تقدیر شده است. 
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت‌امنای کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین برای محمدحسن اسدی آرزوی بهروزی در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی