[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۱۳
  • دوره جدید

آغاز پروژه‌های بهسازی و سامان‌دهی شهری ، روزنامه شیراز نوین

به گزارش واحد ارتباطات و امور فرهنگی شهرداری منطقه یک شیراز، در راستای ارتقای کیفیت محیط شهری و توسعه زیرساخت‌های خدماتی، چندین پروژه عمرانی و بهسازی در سطح این منطقه آغاز و درحال انجام است. این پروژه‌ها شامل بهسازی فضای‌سبز بلوار پاسداران، سامان‌دهی فضای‌سبز محوطه ساختمان اداری شهرداری منطقه یک، تثبیت رفوژ میانی محور ملاصدرا و تخریب ملک مورد مسیری در چهارراه قصردشت جهت اجرای تقاطع غیرهم‌سطح این محدوده است. اجرای این طرح‌ها با هدف بهبود زیبایی بصری، افزایش ایمنی، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهینه‌سازی عبور و مرور شهری درحال انجام است.
بهسازی فضای‌سبز بلوار پاسداران
خانم مهندس سارا قائدی، سرپرست شهرداری منطقه یک شیراز، با اشاره به آغاز عملیات بهسازی فضای‌سبز بلوار پاسداران اظهار داشت: «بلوار پاسداران یکی از معابر مهم و پرتردد منطقه است که نقش بسزایی در ایجاد چشم‌انداز زیبا و دلپذیر برای شهروندان دارد. در همین راستا، عملیات بهسازی فضای‌سبز این محور در دستور کار شهرداری قرار گرفته است که شامل خاک‌برداری، بارگیری و حمل ضایعات، اصلاح بستر کاشت و اجرای پوشش گیاهی مناسب است.»
وی افزود: «اجرای این عملیات، علاوه‌بر افزایش کیفیت فضای‌سبز، موجب بهبود شرایط زیست‌محیطی و کاهش آلودگی‌های شهری خواهد شد. همچنین، در این طرح از گونه‌های مقاوم و کم‌آب‌بر که متناسب با اقلیم شیراز هستند، استفاده خواهد شد تا ضمن افزایش سرانه فضای‌سبز، پایداری و ماندگاری این فضاها نیز تضمین شود.»
سامان‌دهی فضای‌سبز محوطه ساختمان اداری منطقه
سرپرست شهرداری منطقه یک در ادامه به اهمیت بهسازی فضای‌سبز محوطه ساختمان اداری این شهرداری اشاره کرد و گفت: «بهبود محیط اداری و ایجاد فضای‌سبز مناسب در ساختمان‌های اداری، علاوه‌بر افزایش زیبایی محیط، باعث ارتقای روحیه کارکنان و مراجعه‌کنندگان خواهد شد. به همین منظور، عملیات سامان‌دهی و بازپیرایی فضای‌سبز محوطه ساختمان شهرداری منطقه یک در دستور کار قرار گرفته است.»
وی ادامه داد: «در این راستا، اصلاح و تقویت پوشش گیاهی، کاشت درختان و درختچه‌های جدید، بهسازی مسیرهای پیاده‌رو درحال انجام است تا محیطی آرامش‌بخش و مطلوب برای مراجعین و پرسنل فراهم گردد.»
اجرای عملیات تثبیت رفوژ میانی در محور ملاصدرا
یکی دیگر از پروژه‌های اجرایی شهرداری منطقه یک، تثبیت رفوژ میانی در محور ملاصدرا است. مهندس قائدی دراین‌خصوص اظهار داشت: «محور ملاصدرا یکی از شریان‌های اصلی شهر شیراز است که حجم بالای تردد وسایل نقلیه در آن، ضرورت انجام اقدامات ایمنی و بهسازی را دوچندان کرده است. در همین راستا، عملیات تثبیت رفوژ میانی این محور آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.» وی افزود: «هدف از اجرای این پروژه علاوه‌بر افزایش ایمنی رانندگان و عابران پیاده، کاهش تصادفات و بهبود روان‌سازی ترافیک در این محور می‌باشد.»
تخریب ملک مورد مسیری در چهارراه قصردشت جهت اجرای تقاطع غیرهم‌سطح
مهندس قائدی همچنین از آغاز عملیات تخریب ملک مورد مسیری در چهارراه قصردشت خبر داد و گفت:
«در راستای اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح چهارراه قصردشت، عملیات تخریب املاک واقع در مسیر این طرح آغاز شده است. این پروژه یکی از طرح‌های عمرانی مهم در سطح شهر شیراز محسوب می‌شود که با هدف کاهش ترافیک، تسهیل در عبور و مرور و افزایش ایمنی تردد درحال اجراست.»
وی تأکید کرد: «تخریب املاک واقع در مسیر پروژه‌های عمرانی، یکی از مراحل کلیدی اجرای این‌گونه طرح‌ها است که با رعایت اصول فنی، ایمنی انجام شد. وی خاطرنشان کرد: «اجرای این پروژه‌ها، گامی مؤثر در مسیر توسعه و بهبود زیرساخت‌های شهری است. شهرداری منطقه یک شیراز متعهد است تا با اجرای طرح‌های عمرانی، بهسازی و سامان‌دهی فضای‌سبز، محیطی ایمن، زیبا و مطلوب برای شهروندان عزیز فراهم کند. امیدواریم با همکاری و همراهی مردم، بتوانیم گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار شهری برداریم.»

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی