بازدید رئیس دانشگاه علومپزشکی شیراز از پروژههای عمرانی بیمارستان نمازی، روزنامه شیراز نوین
رئیس دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از چند پروژه عمرانی درحال ساخت در بیمارستان نمازی، همچنین بخش بستری کودکان این بیمارستان بازدید و دستورات لازم را درخصوص تسریع در انجام کارها و تکمیل پروژهها، صادر کرد. به گزارش روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سیدبصیر هاشمی» روز، یازدهم بهمن ۱۴۰۳ با حضور در بیمارستان نمازی، ابتدا روند تکمیل پروژه عمرانی ساختمان مرکز تصویربرداری بیمارستان نمازی را جویا شد. عملیات اجرایی پروژه ساختمان مرکز تصویربرداری بیمارستان نمازی از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و با زیربنای سههزارو۸۲۳ مترمربع، درحالحاضر حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. رئیس دانشگاه علومپزشکی شیراز در ادامه این برنامه، از مرکز آماده بهره برداری سیتیاسکن بیمارستان نمازی بازدید کرد.
دیگر برنامه حضور امروز دکتر هاشمی در مرکز آموزشی درمانی نمازی، بازدید از بخشهای سونوگرافی، بستری اطفال و داخلی کودکان این مرکز و گفت و گو با کادر درمان و کارکنان این بخشها بود. رئیس دانشگاه علومپزشکی شیراز همچنین از پروژه درحال ساخت مرکز درمان سرطان نمازی (سایبرنایف) بازدید کرد. عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تاکنون حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشته و در زمینی با زیربنای پنجهزارو۲۶۳ مترمربع درحال ساخت است. انبار و بخش VIP درحال ساخت بیمارستان نمازی، از دیگر بخشهای مورد بازدید رئیس دانشگاه علومپزشکی شیراز در این مرکز آموزشی درمانی بود.
در این بازدیدها جمعی از مدیران دانشگاه علومپزشکی شیراز و مسئولان مرکز آموزشی درمانی نمازی نیز رئیس دانشگاه علومپزشکی شیراز را همراهی میکردند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین