این ۵ خوراکی را در زمستان نخورید!، روزنامه شیراز نوین
این 5 خوراکی را در زمستان نخورید!
زمستان فصل نوشیدنیهای گرم و غذاهای مقوی است. اما همزمان که از هوای سرد لذت میبریم، احتمال دارد سیستم ایمنی ما نیز ضربه بخورد. غذاهایی که میخوریم نقش مهمی در گرم نگه داشتن ما در این فصل دارند. آیا میدانستید برخی از غذاهایی که به نظر سالم میرسند میتوانند باعث مشکلات سلامتی در زمستان شوند؟
به گزارش بهداشت نیوز، در این مطلب به ۵ خوراکی که باید در فصل زمستان از آنها جتناب کنید اشاره شده است. مهم است از این مسئله آگاهی پیدا کنید که چرا نخوردن این غذاها میتواند به شما در حفظ اندام بدن کمک کند.
سبزیجات خام
سبزیجات خام، مانند خیار، کاهو و گوجهفرنگی، ممکن است انتخابی سالم به نظر برسند، اما در طول زمستان، میتوانند بدن شما را خنک کنند. ازآنجاییکه بدن ما از قبل برای گرم ماندن در سرما تلاش میکند، مصرف سبزیجات خام میتواند سرعت هضم را کم کند. در عوض، به سراغ سوپهای گرم یا سبزیجات بخارپز بروید که هضم را راحتتر میکنند و به بدن گرما میدهند.
شیر سرد
نوشیدن شیر سرد در زمستان میتواند منجر به مشکلات تنفسی مانند سرفه، سرماخوردگی یا احتقان شود. شیر، اگرچه سرشار از کلسیم و مواد مغذی است، اما در صورت مصرف بهصورت سرد میتواند باعث تولید مخاط شود. اگر عاشق شیر هستید، آن را با ادویههایی مانند زردچوبه گرم میل کنید که یک تقویتکننده عالی سیستم ایمنی است.
میوههایی که برای زمستان نیستند
همه میوهها برای زمستان مناسب نیستند. از میوههای آبدار مانند هندوانه و خربزه اجتناب کنید زیرا میتوانند بدن شما را خنک کرده و هضم غذا را مختل کنند. در عوض، میوههای فصلی مانند پرتقال و سیب را انتخاب کنید که سرشار از ویتامین هستند و به تقویت سیستم ایمنی در ماههای سرد کمک میکنند.
غذای سرخشده زیاد
غذاهای سرخشده مانند سیبزمینی سرخکرده و سمبوسه در زمستان وسوسهانگیز هستند، اما مصرف بیش از حد آنها میتواند منجر به هضم کند و افزایش وزن شود. مصرف بیش از حد غذاهای چرب همچنین میتواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و شما را مستعد ابتلا به بیماریهای فصلی کند. به سراغ جایگزینهای پختهشده بروید تا هوس خود را بدون اضافه کردن روغن زیاد برآورده کنید.
کشک
کشک در خانهها یافت میشود، اما به دلیل خاصیت خنککنندگی برای زمستان نامناسب است. خوردن کشک میتواند علائم سرماخوردگی و سرفه را تشدید کند. اگر عاشق کشک هستید آن را به شکل دوغ و کمی گرم شده مصرف کرده یا با ادویههایی مانند زیره مخلوط کنید تا اثر خنککنندگی آن کاهش یابد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین