[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

آسفالت ۱۵۰۰۰ مترمربع معابر در هفته هفتادوششم در شیراز، روزنامه شیراز نوین

اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز اعلام کرد: طی ۷۶ هفته سپری‌شده از آغاز جهش آسفالت تاکنون ۳میلیون و ۴۵۲هزار و ۴۶۵ مترمربع از معابر مناطق شیراز به میزان ۴۲۶هزار و ۱۷۱ تُن آسفالت انجام ‌گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز اعلام کرد: میزان آسفالت انجام‌شده در طول هفته هفتادوششم، ۱۵هزار و ۲۷ مترمربع معابر مناطق این کلان‌شهر به میزان ۱هزار و ۷۶۸ تُن بوده است.
عملیات درزگیری بولوار شهید رجایی باند جنوبی در منطقه ۶ و عملیات تراش و ترمیم آسفالت محور دوکوهک از پروژه‌های سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری شهرداری شیراز و عملیات لکه‌گیری سطوح مناطق یک، ۲، ۴ و ۱۱ انجام ‌شده است.
روکش آسفالت در معابر قدیمی فرعی‌های کوچه ۲۶ فرصت شیرازی و فرعی‌های شهرک نیروی انتظامی در منطقه ۷ و روکش آسفالت در خیابان ۲۴متری شهید رضایی در منطقه ۹ شهرداری شیراز انجام ‌گرفته است. بنا بر این گزارش،‌ طی ۷۶ هفته سپری‌شده از آغاز جهش آسفالت تاکنون ۳میلیون و ۴۵۲هزار و ۴۶۵ مترمربع از معابر مناطق شیراز به میزان ۴۲۶هزار و ۱۷۱ تُن آسفالت انجام‌ گرفته است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی