[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۵
  • دوره جدید

کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی، روزنامه شیراز نوین

کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی

شواهد اخیر نشان می‌دهد که هر جایگزین گوشت گیاهی ممکن است در مورد سلامت قلبی متابولیک بهتر از گوشت قرمز باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، داده‌های یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان می‌دهد که استفاده کوتاه‌مدت از جایگزین‌های گوشت گیاهی ممکن است به کاهش کلسترول بد، کلسترول کل و وزن کمک کند.
جایگزین‌های گوشت گیاهی از جنبه‌های گوشت تقلید می‌کنند اما از گیاهان تولید می‌شوند.
یافته‌ها نشان می‌دهد که جایگزین کردن گوشت با جایگزین‌های گوشت گیاهی به مدت ۸ هفته یا کم‌تر ممکن است به کاهش کلسترول کل تا حدود ۶ درصد و کلسترول بد (LDL)، تا حدود ۱۲ درصد در بزرگ‌سالان بدون بیماری قلبی‌عروقی کمک می‌کند.
محققان به این نتیجه رسیدند که استفاده از جایگزین‌های گوشتی گیاهی ممکن است به افراد در گذار به رژیم‌های غذایی گیاهی کمک کند، اما محققان باید مطالعات طولانی‌مدتی را برای بررسی واقعی اثرات قلبی متابولیک جایگزین‌های گوشت گیاهی انجام دهند. داده‌های اخیر نشان می‌دهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و مصرف کم‌تر پروتئین حیوانی می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی و بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.
بررسی فعلی اشاره می‌کند که اخیراً به‌دلایل بهداشتی و زیست‌محیطی علاقه به خوردن گوشت کم‌تر و روی آوردن به غذاهای گیاهی بیشتر شده است. جایگزین‌های گوشتی گیاهی ارزش غذایی متفاوتی دارند. بسیاری از آن‌ها غذاهای فوق‌فراوری‌شده در نظر گرفته می‌شوند. تجزیه‌وتحلیل‌های که فقط به جایگزین‌های مبتنی بر مایکوپروتئین که از قارچ‌ها مشتق می‌شوند، نشان داد که به‌نظر می‌رسد غذاهای مبتنی بر مایکوپروتئین به‌طور قابل‌توجهی به کاهش کلسترول کل و کلسترول LDL کمک می‌کنند. محققان خاطرنشان می‌کنند که محصولات مایکوپروتئینی نسبت به سایر جایگزین‌های گوشت گیاهی تمایل به داشتن سطوح بالاتر فیبر، چربی اشباع کم‌تر و چربی غیراشباع بالاتری دارند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی