صعود به لیگ برتر با طعم نایبقهرمانی، روزنامه شیراز نوین
دوری دختران شیرازی از لیگ برتر تنها یکسال طول کشید تا پس از سقوط تلخ سال گذشته، پس از یکسال، مجدد به لیگ برتر برسند.
به گزارش شیرازنوین، شاگردان پروانه خسروی پس از صعود سخت از گروه خود در میان تیمهای مدعی پرسپولیس تهران، پاس همدان، واراش همدان، مهرگان پردیس و نماینده کامیاران راهی دور نیمهنهایی لیگ دسته اول کشور شدند.
در دیدار نیمهنهایی هم دختران شیرازی با برتری سه بر دو درمجموع رفتوبرگشت مقابل تیم سپنتا تهران علیرغم صعود به لیگ برتر راهی فینال لیگ یک هم شدند.
تیم متمول پرسپولیس تهران هم با برتری مقابل تیم دختران فولاد خوزستان دیگر تیم لیگ برتری بانوان بود که به همراه تیم شیرازی راهی لیگ برتر شد.
دو تیم صعود کرده به لیگ برتر یعنی پرسپولیس تهران و فراایساتیس شیراز هم در دیدار فینال لیگ یک به مصاف همدیگر رفتند که تیم پرسپولیس با برتری ۳ بر ۱ مقابل دختران شیرازی قهرمان این فصل لیگ یک بانوان شد و تیم شایسته فراایساتیس شیراز هم نایبقهرمان شد.
یاران جوان، پروانه خسروی که با میانگین سنی زیر ۲۱ سال در رقابتهای لیگ یک امسال حضور داشتند دست به کار بزرگی زدند، بازیکنانی که اکثراً از آکادمی این باشگاه به تیم بزرگسالان اضافه شده بودند.
بازیکنان جوان تیم فراایساتیس شیراز در رقابتهای امسال لیگ یک را هلیا صادقی، یاسمین رامی، شیدا رضایی، تارا نوروزی، مهدیس رستمی، مهدیه رضاییخواه، بتول قاسمی، آریانا جوزایی، عاطفه زرگزاهی، دنیا شلتوککار، الهه کریمی، فرزانه نعمتی، نگین عزیزیزاده، فاطمهزهرا محسنی، نفیسه زارع و ماندانا جوکار همراهی میکردند.
کادر فنی این تیم هم خانم پروانه کرانخسروی بهعنوان سرمربی و سمانه امیری کفایتپورغلامی هدایت میکردند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین