پاستا آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بینالمللی است که با دستورهای متنوعی در کشورهای مختلف تهیه میشود. این غذای خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و به دلیل اینکه با سس آلفردو تهیه میشود، با نام پاستا آلفردو شناخته میشود. سس آلفردو یکی از انواع سسهای بسیار معروف و شناختهشده کشور ایتالیاست که توسط آلفردو دی للیلو در سال 1914 برای اولین بار ابداع شده است. البته در ابتدا برای تهیه این سس از تخممرغ استفاده میشد، ولی امروزه این سس بهصورت پرچرب و خوشمزه تهیه میشود که در تهیه آن از خامه و شیر استفاده میکنند. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
پاستا پنه یا فتوچینی: 500 گرم
خامه: 1 بسته 200 گرمی
شیر: 1.5 لیوان + 3 قاشق غذاخوری
سیر: 6 حبه
روغن زیتون: به مقدار کافی
سینه مرغ: 1 عدد کامل
قارچ: 400 گرم
جعفری: 1 دسته
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
آویشن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پاستا آلفردو رستورانی ابتدا قارچها را با دستمال تمیز میکنیم و سریع آبکش میکنیم؛ سپس روی تخته آشپزخانه بهصورت اسلایسشده خرد میکنیم و در بشقابی میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
البته میتوانید پوست روی آنها را نیز قبل از خرد کردن بگیرید که این کاملاً سلیقهای است. در ادامه سیرها را نیز پوست میگیریم و میشوییم و ریز خرد میکنیم و در گوشهای از بشقاب محتوی قارچها میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
بعد سینه مرغ را میشوییم و روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و استخوانهای آن را کاملاً خارج میکنیم و از عرض هر طرف سینه مرغ را برش میزنیم و کمی سرکه روی هر دو طرف مرغ میریزیم.
مرحله چهارم
حالا آن را به همه نقاط سینه مرغ پخش میکنیم و کمی آویشن، فلفل سیاه و نمک روی آن میپاشیم. بهتر است برای زودتر آماده شدن پاستا از دو تابه همزمان استفاده کنیم و هر دو را روی گاز قرار دهیم.
مرحله پنجم
یکی از تابهها که گریل دارد برای سینه مرغ استفاده میشود و تابه دوم برای پختن پاستاست. این کار باعث میشود هیچکدام از مواد سرد نشود. قابلمهای را تقریباً تا نیمه آب جوش میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس پنه را داخل آن میریزیم تا به مدت حدوداً 30 دقیقه نرم شود. در ادامه داخل تابه گریل 2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و سینه مرغها را داخل آن میچینیم تا گریل شوند.
مرحله هفتم
در تابه دوم قارچهای خردشده را میریزیم و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آنها اضافه میکنیم و مداوم قارچها را تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود و بعد شیر را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
به سینه مرغها سر میزنیم و اگر یک طرف آنها کاملاً گریل شده است، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگرشان نیز گریل شود. پس از اینکه شیر جوشید، سیرهای خردشده را
میافزاییم.
مرحله نهم
سپس بلافاصله 1 قاشق غذاخوری آرد را با دو الی 3 قاشق غذاخوری شیر سرد حل و اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و 2 دقیقه بعد خامه را همراه با کمی فلفل سیاه میافزاییم.
مرحله دهم
حدود 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش میکنیم و در آخر کمی جعفری خردشده به سس اضافه میکنیم و خوب با سس مخلوط میکنیم.تابه محتوی سینههای مرغ را نگاه میکنیم. اگر کاملاً گریل شده بودند حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله پاستاهای نرم و پخته شده را داخل آبکش میریزیم و آب اضافه آنها که خارج شد، پاستاها را داخل تابه محتوی سس آلفردوی داغ میریزیم و کمی هم میزنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله دوازدهم
پس از اینکه همه پاستاها به سس آغشته و به خوبی گرم شدند، آنها را در ظرف موردنظرمان میکشیمو سپس سینههای مرغ گریلشده را خرد میکنیم و روی پاستا میچینیم. نوش جان.