[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

ساخت واحد RHU اولویت شرکت پالایش نفت اصفهان، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط‌عمومی و بین‌الملل شرکت پالایش نفت اصفهان، در بازدیدی با حضور مدیرعامل و معاونین شرکت پالایش نفت اصفهان و پیمانکاران، در نشستی چندساعته با هدف پیگیری روند پیشرفت پروژه RHU به بررسی و گفتمان در جهت راهکارهای مرتبط بر سرعت‌بخشی پروژه پرداخته شد. معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در این جلسه ضمن تأکید برتسریع کار گفت: با جلسات هفتگی مستمر و پیگیری‌های لازم، ضمن افزایش نیروی انسانی باید با برنامه‌ریزی و دقت لازم فعالیت‌ها را افزایش دهیم تا ان‌شاء‌الله به زودی شاهد راه‌اندازی این واحد عظیم زیست‌محیطی و اقتصادی در کشور باشیم.
مهندس محمدعلی دادور، در ادامه حضورش در پالایشگاه اصفهان، همچنین از تعمیرات اساسی واحدهای آیزوماکس و هیدروژن شماره یک شرکت پالایش نفت اصفهان که در فصل زمستان در حال انجام است، بازدید کرد و از همکاران این مجموعه برای انجام تعمیرات قدردانی نمود. مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان نیز در این نشست، با اشاره به اهمیت پروژه RHU در رفع ناترازی انرژی کشور اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های منسجم و نظارت پیگیرانه، تمام سعی ما بر این است که این پروژه ملی هرچه زودتر به سرانجام برسد.
دکتر غلامرضا باقری دیزج تصریح کرد: برای نخستین بار و در فصل زمستان تعمیرات اساسی در پالایشگاه اصفهان انجام می‌شود که تلاش می‌کنیم با این تعمیرات هم‌وطنان عزیز در فصل بهار و پیک سفرهای نوروزی با مشکل سوخت مواجه نشوند. گفتنی است، معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مدیران پالایشگاه نفت اصفهان در این روز از شرکت مشعل پویا (زیرمجموعه شرکت پالایش نفت اصفهان) نیز که تأمین بخشی از قطعات و کالای مورد نیاز پروژه RHU را برعهده دارد، بازدید نمودند.
با توجه به اهمیت پروژه RHU و بر اساس پیگیری‌های معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش و مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در جهت تسریع اجرای پروژه و ایجاد هماهنگی بین تأمین‌کنندگان، جلسات تا زمان راه‌اندازی این طرح هر ۲ هفته یک بار برگزار 
خواهد شد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی