[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

رول مرغ با ریحان ، روزنامه شیراز نوین

رول مرغ با ریحان، یک غذای خوشمزه و ظریف است که با استفاده از مواد اولیه‌ای ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این دستور پخت نه‌تنها طعم بی‌نظیری دارد بلکه از نظر ظاهری نیز بسیار زیبا و جذاب است. ترکیب سینه مرغ با ادویه‌جات و سبزیجات تازه همچون ریحان، فلفل‌دلمه‌ای و تره‌فرنگی، عطر و طعمی دلپذیر به این غذا می‌بخشد.
برای تهیه رول مرغ با ریحان خوشمزه و جذاب، ابتدا سینه مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره‌فرنگی، و ریحان را خرد کرده و با
سس ‌سویا، فلفل قرمز، آب‌لیمو، و نشاسته ذرت مخلوط می‌کنیم. پس‌از یک ساعت استراحت در یخچال، مرغ را تفت داده و سپس بر روی ورق‌های خمیر فیلو پهن می‌کنیم. خمیرها را به دقت رول کرده، با زرده‌ تخم‌مرغ و دانه کنجد آغشته و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا طلایی و ترد شوند.

 مواد لازم
خمیر فیلو: ۱۶ ورق
روغن زیتون: به مقدار لازم برای مالیدن روی رول‌ها
دانه کنجد سفید: به میزان لازم
تخم‌مرغ: ۱ عدد
زنجبیل: نیم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز له‌شده: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت:    نیم‌قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
سس سویا: ۲ قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو: نصف یک لیمو
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۱ عدد
تره‌فرنگی: ۲ شاخه
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک‌چهارم
ریحان: یک دسته

 طرز تهیه
 مرحله 1: آماده‌سازی مواد اولیه
ابتدا، سینه مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سیر، زنجبیل، تره‌فرنگی، و ریحان را با دقت خرد کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. این ترکیب از سبزیجات و ادویه‌جات، عطر و طعم بی‌نظیری به مرغ می‌بخشد.

 مرحله 2: مزه‌دار کردن مرغ
در ادامه، سس سویا، فلفل قرمز له‌شده، آب‌لیمو، کمی نمک و نشاسته ذرت را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، ظرف را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به‌خوبی مزه‌دار شود.

 مرحله 3: پخت مرغ
بعداز یک ساعت، مرغ مزه‌دار شده را از یخچال خارج کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. حواستان باشد که مرتب آن را 
هم بزنید تا به‌طور یکنواخت سرخ شود و نسوزد.

 مرحله 4: خنک کردن مرغ و آماده‌سازی خمیر
پس ‌از اینکه مرغ کاملاً پخت، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در این فاصله، خمیر فیلو را باز کنید و با استفاده از یک قلم‌مو، سطح آن را به آرامی با روغن زیتون مرطوب کنید.

 مرحله 5: تهیه رول‌ها
مقداری از مایه مرغ را برروی یک طرف خمیر قرار دهید. دو طرف بالایی خمیر را حدود دو سانتی‌متر به داخل تا کرده و سپس خمیر را از قسمتی که مایه روی آن ریخته‌اید شروع به رول کردن کنید. تمامی رول‌ها را به همین ترتیب آماده کنید.

 مرحله 6: پخت رول‌ها در فر
رول‌های آماده‌شده را درون سینی‌فر چیده، روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ آغشته کنید و کمی دانه کنجد سفید بپاشید. سینی را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید تا رول‌ها طلایی و ترد شوند. بعد از اینکه رول‌ها به رنگ دل‌خواه رسیدند، آن‌ها را از فر خارج کنید.

 مرحله 7: سرو کردن
اکنون وقت آن رسیده که این رول‌های خوشمزه و زیبا را در ظرف موردنظرتان بچینید و نوش‌جان کنید. این رول‌ها می‌توانند یک شام خوشمزه یا یک پیش‌غذای شیک برای مهمانی‌هایتان باشند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی