[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

رقابتی مسموم به نفع پیج‌دارها!، روزنامه شیراز نوین

نقدی بر نظرسنجی‌های مرسوم در فضای مجازی
رقابتی مسموم
به نفع پیج‌دارها!

همیشه توجه به فوتبال پایه و کشف استعداد از مهم‌ترین مباحث و نکات کلیدی است که هر باشگاه و حتی فدراسیون و هیئت‌های فوتبال باید به آن توجه ویژه‌ای کنند. 
شهر شیراز در این چند سال اخیر توجه ویژه‌ای به بخش فوتبال پایه داشته و البته پیشرفت خیلی خوبی در این زمینه داشته است؛ به طوری که هرساله در همین شهر شیراز لیگ‌های فوتبال پایه به‌طور منظم و با برنامه در حال برگزاری است. شیراز حتی نمایندگان شایسته بسیاری در مسابقات کشوری دارد که در رقابت با تیم‌های متمول صنعتی کشور هم بسیار موفق عمل کرده‌اند.
حال این پیشرفت در فوتبال پایه باعث علاقه و استقبال بسیاری از خانواده‌ها به رشته فوتبال شده و به طبع آن باعث رونق مدارس فوتبال در سطح شیراز هم شده است؛ به‌طوری که اکثر مدارس فوتبال در تمام فصول سال فعالیت دارند و حتی در لیگ‌های فوتبال و فوتسال شیراز و استان هم تیم‌داری می‌کنند. 
حال به تناسب همین رونق و استقبال در فضای مجازی هم شاهد رشد صفحات مجازی باشگاه‌ها و صفحاتی به‌عنوان حامی فوتبال پایه و انعکاس اخبار فوتبال پایه شده‌ایم که جهت اطلاع‌رسانی و پوشش رسانه‌ای اخبار فوتبال پایه بسیار لازم و ضروری است و قطعاً به رشد فوتبال پایه و انگیزه باشگاه‌ها و استعداد‌ها کمک شایانی می‌کند. 
حال نکته نگران‌کننده درمورد این صفحات مجازی این است که برخی از این صفحات با هدف جذب دنبال‌کننده بیشتر اقدام به نظرسنجی‌هایی برای انتخاب بهترین بازیکن یا مربی ماه یا هفته می‌کنند. شاید در نگاه اول این اقدام یک کار مرسوم در فوتبال دنیا و حتی کشور باشد و اکثر باشگاه‌ها در صفحات مجازی خود اقدام به چنین نظرسنجی‌هایی از بین تمام بازیکنان تیم خود می‌کنند. 
حال نکته نگران‌کننده این نظرسنجی‌ها در فوتبال پایه غفلت از عواقبی است که ممکن است تأثیر منفی در اعتماد به نفس و روحیه بازیکنان نونهال یا نوجوان بگذارد.
چون اغلب این نظرسنجی‌ها مبنای فنی ندارد و اکثر رأی‌دهندگان بدون اطلاع از سطح فنی بازیکن اقدام به رأی دادن‌ می‌کنند، این نظرسنجی‌ها بسیار ناعادلانه است. 
با توجه به حساسیت خیلی از خانواده‌ها روی این نظرسنجی‌ها و همچنین شرایط روحی نوآموزان ممکن است در روحیه اکثر فوتبالیست‌های پایه تأثیر منفی بگذارد؛ چراکه تنها یک‌ نفر در تمام این نظرسنجی‌ها انتخاب خواهد شد. 
از عواقب دیگر این نظرسنجی‌ها، تغییر رقابت فوتبالیست‌ها از زمین مسابقه به فضای مجازی می‌باشد؛ جایی که ملاک شایستگی یک بازیکن در فضای مجازی تعیین می‌شود و خودبه‌خود تمرکز بازیکن نونهال و نوجوان را به سمت فضای مجازی سوق می‌دهد.
در این میان وظیفه مربیان و حتی خانواده‌هاست که نوآموزان و فرزندان خود را نسبت به چنین نظرسنجی‌های حساس نکنند و به فوتبالیست جوان خود آموزش بدهند که رقابت سالم و عادلانه تنها در زمین مسابقه و تمرین وجود دارد و این نظرسنجی‌ها بیشتر جنبه سرگرمی دارد و ملاک ارزیابی فنی هیچ ‌بازیکن و حتی مربی 
نمی‌باشد. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی