[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

کباب‌تابه‌ای اناری ، روزنامه شیراز نوین

کباب‌تابه‌ای اناری یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولاً برای شب یلدا تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه کباب‌تابه‌ای اناری در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
زعفران دم‌کرده:  ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 مواد لازم برای سس کباب
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب‌انار: یک‌دوم لیوان
انار دون‌شده: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
رب آلبالو (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل‌سیاه: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کباب‌تابه‌ای اناری ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم، سپس آب اضافی آن را می‌گیریم. در ادامه گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده شده، زعفران دم‌کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخلی یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

 مرحله دوم
در این مرحله مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا مایه کباب کاملاً منسجم و چسبناک شود، سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

 مرحله سوم
پس از گذشت این زمان مایه کباب را از یخچال خارج می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب را با کمی روغن به‌خوبی چرب می‌کنیم. در ادامه مایه کباب را به‌صورت یکدست در کف تابه پهن می‌کنیم و به‌صورت دلخواه برش می‌زنیم.

 مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کباب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت زیاد سرخ شود، سپس حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم یک سمت کباب به‌طور‌کامل سرخ شود.

 مرحله پنجم
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در همین حین یک تابه دیگر روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم. حالا کمی صبر می‌کنیم تا کره به‌طور‌کامل ذوب شود.

                               مرحله ششم
پس از اینکه کره داغ شد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و به‌خوبی تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود، سپس رب انار (آموزش درست کردن رب‌ انار) و رب آلبالو را اضافه می‌کنیم و به همراه دیگر مواد کمی تفت می‌دهیم تا خوش‌رنگ شوند.

 مرحله هفتم
در نهایت آب‌انار و زعفران دم‌کرده را به همراه دانه‌های انار و مقداری نمک و فلفل‌سیاه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب‌انار با حرارت ملایم شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سس شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت کنار می‌گذاریم.

 مرحله هشتم
در این مرحله پس از اینکه دو سمت کباب‌تابه‌ای به‌طور‌کامل سرخ شد، سس را به تابه حاوی کباب اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا سس به‌طور‌کامل به‌خورد کباب‌ها برود و
به‌طور‌کامل غلیظ شود.

 مرحله نهم
پس از اینکه آب درون تابه تقریباً به‌طورکامل کشیده شد و سس به روغن افتاد کباب ما آماده است. در پایان کباب‌تابه‌ای را در ظرف موردنظرمان می‌کشیم، سپس باقی‌مانده سس را روی کباب‌ها می‌ریزیم و به همراه برنج سرو می‌کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی