درگذشت یک هنرمند قدیمی، روزنامه شیراز نوین
عبدالرضا فریدزاده شاعر، نمایشنامهنویس، بازیگر و کارگردان تئاتر درگذشت.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا فریدزاده شاعر، نمایشنامهنویس، بازیگر و کارگردان تئاتر به علت سکته قلبی در سن ۷۲سالگی از دنیا رفت.
او متولد ۱۲ دی ۱۳۳۱ در بروجرد بود فعالیتهای خود را از دهه ۴۰ با چاپ اشعار و داستانها آغاز کرد.
فریدزاده در سال ۱۳۵۵ به دانشکده هنرهای دراماتیک وارد شد و با کارگردانی و نوشتن نمایشهای خیابانی و صحنهای با مضامین اجتماعی شناخته شد. او پس از انقلاب در تئاتر شهر فعال بود و کتابهای متعددی منتشر کرد.
بر اساس اعلام سایت ایران تئاتر، این هنرمند معلم بازنشسته آموزش و پرورش و همچنین یکی از بنیانگذاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی بود.
فریدزاده نویسنده آثاری چون «حیرت بازار»، «سفر به جنون»، «مادر خیانت»، «سحرگاه با شیطان» و «کارگاه تئاتر» بود.
همچنین بازی در نمایشهای «جنگ در طبقه سوم»، «شرق بوسه»، «روز سیاوش»، «رسم عاشقی»، «کوچه عاشقی»، «خورشید بانو»، «خواجه نظامالملک»، «کشتار خاموش»، «گالری خیابانی»، «اطلسی نو بر شندره کهنه شهرزاد قصهگو»، «مجسمههای یخی» و… از جمله فعالیتهای این هنرمند تئاتر بوده است.
این هنرمند در خلق آثار رادیویی و تلویزیونی فعالیت داشت و در جشنوارههای زیادی مانند جشنوارههای فجر، رشد و دفاع مقدس شرکت کرده بود.
پیام تسلیت انجمن منتقدان تئاتر در پی انتشار خبر درگذشت عبدالرضا فریدزاده
در پی انتشار خبر درگذشت این هنرمند که از اعضای انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران تئاتر ایران بود، این انجمن پیام تسلیتی را منتشر کرد.
در متن این پیام تسلیت آمده است:
«فقدان یکی از هنرمندان صاحبقلم در عرصه تئاتر، جناب آقای «عبدالرضا فریدزاده» مایه تأسف و تأثر عمیق شد؛ هنرمندی که هم هنر میشناخت و هم مزین به فهم درستی از دنیای کلمه و نقد بود. او که همواره به مهر زیست تنها به فاصله کوتاهی از هجران همسر محترمش تاب تحمل این دنیا را نداشت. فراق دوری از چهره مهربان و کلام دلنشین و نافذ او برای همکارانش، به ویژه در خانه تئاتر سخت و جانکاه است.
انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر این فقدان ناگوار را به خانواده محترم، هنرمندان و همکاران او تسلیت عرض میکند و آرامش ابدی را برای آن عزیز سفرکرده از پروردگار متعال خواهان است.»
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین