[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

شیرینی دادلی ، روزنامه شیراز نوین

شیرینی دادلی یکی از انواع شیرینی‌ها خوش‌مزه و فانتزی است که معمولاً برای عید نوروز تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی‌پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

 مواد لازم
روغن صاف: ۸۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۹۰ گرم
زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
آرد قنادی: ۳۰۰ گرم
پودر هل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه شیرینی دادلی خوش‌مزه ابتدا کره را از یخچال خارج می‌کنیم تا نرم شود، سپس کره را به همراه پودر قند و روغن داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و به اندازه‌ای مخلوط می‌کنیم که پوک شود، سپس زرده تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم.

 مرحله دوم
در این مرحله پودر هل را نیز اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. پس‌از اینکه خمیر جمع شد، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خمیر استراحت کند.

 مرحله سوم
درصورتی‌که زمان کافی نداشته باشیم می‌توانیم مرحله استراحت خمیر در یخچال را حذف کنیم، البته قرار دادن خمیر در یخچال باعث می‌شود که شیرینی‌ها پس‌از پخت ترک بر ندارند و در نتیجه ظاهر زیباتری داشته باشند.
 مرحله چهارم
پس‌از اینکه خمیر استراحت کرد آن‌را با نوک انگشتان کمی ورز می‌دهیم تا نرم‌تر شودف البته توجه داشته باشید که ورز دادن زیاد خمیر باعث می‌شود که روغن پس بدهد که این عمل در نتیجه باعث خشک شدن شیرینی‌ها پس‌از پخت می‌شود.

 مرحله پنجم
در این مرحله با دست چونه‌های بسیار کوچک اندازه فندق درشت می‌گیریم و با فاصله داخلی سینی می‌چینیم، سپس وسط شیرینی‌ها را با یک شی گرد مثل نی‌نوش گود می‌کنیم (درصورتی‌که قالب داشته باشیم کار راحت‌تر می‌شود)

 مرحله ششم
ما برای تهیه این شیرینی از قالب گل استفاده کردیم که خودش وسط شیرینی چال ایجاد می‌کرد. پس‌از اینکه قالب زدن شیرینی‌ها به پایان رسید فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود، سپس سینی فر را در طبقه وسط قرار می‌دهیم.

 مرحله هفتم
حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پخت شیرینی‌ها نیاز است، پس‌از اینکه شیرینی‌ها پختند، اجازه می‌دهیم به‌طور کامل خنک شوند سپس آن‌ها را جمع می‌کنیم. حالا شکلات تخته‌ای را به همراه کمی روغن مایع به روش بن‌ماری ذوب می‌کنیم.

 مرحله هشتم
پس‌از اینکه شکلات ذوب شد، آن‌را داخل یک قیف یک‌بار مصرف می‌ریزیم و حفره وسط شیرینی‌ها را پر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شکلات سفت شود. در پایان شیرینی‌ها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی