نیترات در فرآوردههای گوشتی باید با دقت کنترل شود، روزنامه شیراز نوین
نیترات در فرآوردههای گوشتی باید با دقت کنترل شود
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو بر لزوم کنترل دقیق نیتراتها در فرآوردههای گوشتی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، حشمتالله رضوی گفت: نیتراتها بهعنوان افزودنیهای اصلی در فرآوردههای گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتریهای مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بیرویه آنها میتواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.
وی افزود: برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیتراتها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابلِاطمینان استفاده شود. نظارت دقیق بر میزان نیتراتها باید با استفاده از آزمایشهای پیشرفته و پایش مستمر انجام شود. این اقدامات نهتنها سلامت عمومی را تضمین میکند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلبِاعتماد مصرفکنندگان کمک میکند.
رضوی تأکید کرد: استفاده از فناوریهاینوین و آزمایشگاههای تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآوردهها میتواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین