[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

رهبر معظم انقلاب: قرآن متضمن چگونگی رفتار ما با قدرت‌مداران است، روزنامه شیراز نوین

رهبر معظم انقلاب اسلامی در محفل انس با قرآن کریم در اولین روز از ماه مبارک رمضان، اظهار کردند: امروز ملت ایران با جبهه وسیعی از قدرت‌مداران کافر و منافق روبه‌رو است. با ملت‌ها مشکلی نداریم.
به گزارش انتخاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیان کردند که در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در محفل انس با قرآن کریم در اولین روز از ماه مبارک رمضان، اظهار کردند: رمضان عید بزرگی برای مؤمنین است.
گزیده بیانات ایشان به شرح زیر است:
- در زندگی شخصی و اجتماعی ابتلائاتی داریم که با قرآن برطرف می‌شود.
- قرآن متضمن چگونگی رفتار با قدرت‌مداران عالم است.
- در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است.
- قرآن هم راه را نشان می‌دهد و هم انگیزه ایجاد می‌کند.
- تلاوت آیات قرآن موجب تزکیه می‌شود.
-  کار تلاوت کار پیامبرانه است.
- مفاهیم قرآن را تبدیل به مسلمات فکری آحاد مردم کنید.
- در تلاوت بدانید که در حضور خدا هستید؛ قرآن را با توجه به معنا بخوانید.
- در اوایل انقلاب، قراء ما باید از قراء مصری تقلید می‌کردند؛ امروز خیلی از تلاوت‌های قراء ابداعی است.
- رهبر معظم انقلاب: مشکل فهم معانی در تلاوت را باید حل کنیم؛ قراء ما امروز به معانی توجه دارند. در اوایل انقلاب این‌گونه نبود.
- تذکر رهبر معظم انقلاب به قاریان درباره نوع لباس پوشیدن قراء و پرهیز از الحان حرام: قراء ما امتیاز ایرانی بودن خود را در ظاهر و نوع لباس پوشیدن حفظ کنند.
- تقلید در قرائت اشکالی ندارد؛ اما تربیت مقلد و یاد دادن تقلید قرائت کار منطقی‌ای نیست.
- دستگاه‌های مرتبط با قرآن هم‌افزایی کنند؛ به سیاست‌های شورای عالی قرآن توجه شود.
- اگر به درستی تلاوت قرآن انجام شود و استماع انجام شود، همه امراض برطرف می‌شود. قرآن هم علاج را به ما می‌گوید، اگر درست توجه کنیم، هم علاج را به ما می‌گوید، هم راه را به ما نشان می‌دهد و هم در ما انگیزه ایجاد می‌کند. این نکته مهمی است. خیلی‌ها هستند راه را بلدند، اما انگیزه در آن‌ها نیست و دستگاه‌های فکری و اخلاقی قادر نیستند در این افراد انگیزه به وجود بیاورند. قرآن انگیزه ایجاد می‌کند. وقتی قرآن را به خوبی تلاوت کنند و به خوبی استماع کنیم و به خوبی در آن دقت کنیم، آن وقت این نتایج بزرگ برای ما حاصل خواهد شد.
- باید بسیار به یاد خدا بود، ذکر الله کثیرا. باید خذ العفو پیشه کرد. باید فی سبیل الله بود و دیگر مفاهیمی که در قرآن وجود دارد، هزاران عنوان و مطلب و سرفصل را شامل می‌شود -و این اصلاً مبالغه نیست- که این‌ها می‌توانند به معارف فکری برای توده مردم تبدیل شوند. چه چیزی این کار را میسر می‌سازد؟ تلاوت قرآن. با تلاوت قرآن، سطح سواد قرآنی مردم ارتقا می‌یابد و در نتیجه، مردم آن‌گونه که قرآن دستور داده است، می‌اندیشند. به طور معمول، انسان هرگونه که می‌اندیشد، همان‌گونه نیز عمل می‌کند.
- امروز در زمینه‌ ارتباط با بیرون جامعه ملت ایران مواجه است با یک جبهه‌ وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق. با ملت‌ها مشکلی نداریم. ملت‌ها با همدیگر یا برادرند یا اگر هم بیگانه هستند، کاری به هم ندارند. آن که کار به کار کشورها و ملت‌ها دارد، قدرت‌مداران‌اند.
- ما امروز جزو آن کشورهایی هستیم که با یک جبهه‌ وسیعی از این قدرت‌مداران مواجهیم. چگونه با این‌ها رفتار کنیم؟ قرآن متضّمن چگونگی رفتار با این‌هاست. در چه مرحله با این‌ها حرف بزنیم، در چه مرحله دست همکاری بدهیم، در چه مرحله مشت به دهان این‌ها بکوبیم، در چه مرحله شمشیر بکشیم. همه‌ اینها مشخص است در قرآن.
- در زمینه‌ مسائل اجتماعی درون‌جامعه‌ای، مسائل ارتباطات ما خب می‌دانید از نظر اسلام در تشکیل جامعه‌ اسلامی بعد از توحید و معارف و ارتباط با خدا مهم‌ترین مسئله عدالت است. عدالت اجتماعی است. پیغمبران به هیچ‌چیز به قدر عدالت دعوت نکردند بعد از توحید. ما در زمینه‌ عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم؛ راه‌حلش در قرآن است. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی