[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۳
  • دوره جدید

بودجه صدرا با اعتبار ۲۱۰۰میلیارد تصویب شد، روزنامه شیراز نوین

رئیس کمیسیون برنامه‌و‌بودجه شورای اسلامی شهر صدرا گفت: لایحه بودجه سال آینده شهرداری صدرا با اعتبار ۲۱۰۰میلیارد تومان به تصویب رسید. هاشم عزیزی با بیان اینکه پیش‌نویس اولیه بودجه ارائه شده ۲هزار میلیارد تومان بود، افزود: شورا با بررسی دقیق ردیف‌های اعتباری سال ۱۴۰۴ در نهایت بودجه سال آینده شهر صدرا را به مبلغ ۲۱۰۰میلیارد تومان به تصویب رساند که ۶۷ درصد آن عمرانی و ۳۳ درصد برای تأمین هزینه‌های جاری پیش‌بینی شده است. وی ادامه داد: در بخش هزینه‌های جاری حدود ۸۰ درصد صرف پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان شهرداری در حوزه‌های مختلف خدمات شامل پرسنل شرکت‌های طرف قرارداد در مدیریت و نگهداری فضای سبز، حوزه مدیریت پسماند و رُفت‌‌وروب معابر شهری، خدمات آتش‌نشانی و پرسنل و رانندگان حوزه حمل‌ون‌قل و اتوبوس‌رانی و اداری می‌شود و ۲۰ درصد باقی‌مانده سایر هزینه‌های جاری را پوشش می‌دهد. در سال ۱۴۰۳ شهرداری تلاش مناسبی برای کاهش هزینه‌های جاری داشت.
رئیس کمیسیون برنامه‌و‌بودجه شورای اسلامی شهر صدرا خاطرنشان کرد: تمرکز بخش عمرانی بیشتر بر پروژه‌های نیمه‌تمام است تا سال آینده تکمیل شوند بر همین مبنا برای ۵ پروژه اصلی و مادر شهر صدرا بودجه‌های مناسبی تعیین شده است. به گفته عضو شورای اسلامی شهر صدرا، برای پارک ۶/۳ هکتاری فاز ۲، ۳۵میلیارد تومان؛ پارک ۱۲ هکتاری خانواده ۱۰میلیارد تومان؛ پارک ۹ هکتاری انصار ۳۵میلیارد تومان؛ پارک فردوسی فاز یک ۵میلیارد تومان؛ ساختمان شهرداری بیش از ۷۰میلیارد تومان؛ خرید خودرو نردبان آتش‌نشانی و سایر تجهیزات مربوطه حداقل به مبلغ ۱۴۹میلیارد تومان؛ آسفالت معابر ۲۱۰میلیارد تومان؛ توسعه حمل‌و‌نقل عمومی ۳۰۰میلیارد تومان بودجه تعیین شده است. همچنین اعتبار مناسبی برای زیباسازی بلوار جانبازان به تصویب رسید.
عزیزی از در نظر گرفتن الزامات قانون جوانی جمعیت در لایحه تعیین نرخ عوارض خبر داد و گفت: طبق قانون جوانی جمعیت برای خانواده‌هایی که سه فرزند زیر ۲۰ سال دارند ۱۰ درصد تخفیف عوارض اعمال می‌شود اما ما به‌طور اختصاصی در شهر صدرا برای خانواده‌های دارای سه فرزند زیر ۲۰ سال ۲۰ درصد تخفیف عوارض در نظر گرفتیم و هر فرزند هم که به خانواده اضافه شود به میزان ۵ درصد تخفیف عوارض اضافه می‌شود.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر صدرا در خصوص نرخ کرایه حمل‌و‌نقل عمومی شهر صدرا در سال آینده گفت: خدمات‌دهی حمل‌ونقل عمومی در محدوده شهر صدرا رایگان است اما وسایل نقلیه عمومی که به خارج از شهر صدرا رفت‌وآمد دارند مثل خطوط اتوبوس از سال آینده کرایه اخذ می‌شود. وی افزود: نرخ کرایه اتوبوس‌ها در لایحه تعرفه عوارض از میدان گل‌ها (سنگی) تا پایانه بزین با کارت بلیت شهروندی ۳۵۰۰تومان و بدون کارت ۱۰هزار تومان و مینی‌بوس‌ها از میدان گل‌ها (سنگی) تا میدان اطلسی ۳۰هزار تومان تعیین شد. عزیزی در خصوص بررسی بودجه در صحن علنی شورا گفت: سال گذشته بودجه در کمیسیون برنامه‌وبودجه با جزئیات بررسی شد و در نهایت کمیسیون پیشنهاد بودجه ۱۰۰۰میلیاردی را برای سال جاری داشت که شورا موافقت نکرد و ۱۳۰۰ تصویب شد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه پارسال شورا نظری متفاوت با نظر کمیسیون داشت، امسال کمیسیون اظهارنظر نکرد و از ابتدا بودجه در صحن علنی شورا در چند جلسه بررسی شد.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه در خصوص تغییرات پیش‌نویس اولیه بودجه توسط شورا گفت: اکثریت شورا با کلیات بودجه موافقت کرد اما در بحث عمرانی که ۶۷ درصد بودجه را در برمی‌گیرد، تغییرات بسیاری دادیم و شاید بتوان گفت کل بودجه عمرانی با نظر شورا بسته شد.
عضو شورای اسلامی شهر صدرا در تشریح منابع درآمدی شهرداری صدرا گفت: منابع پایدار شهرداری، عوارض عمومی، و از محل ماده ۱۰۰ و ۱۰۱ است. همچنین ما امسال توانستیم اراضی که در طرح جامع داخل محدوده شهر صدرا قرار گرفته تعیین‌تکلیف کنیم و سال آینده پیش‌بینی ما این است که شهرداری صدرا درآمد مناسبی در ماده ۱۰۰ و ۱۰۱ داشته باشد. وی افزود: تلاش کردیم مقداری هم اوراق مشارکت دولتی در سال آینده داشته باشیم که مجموعاً رشد خوبی برای بودجه شهرداری رقم می‌زند. عزیزی در خصوص پیش‌بینی تحقق بودجه گفت: با توجه به اینکه بودجه سال جاری تقریباً محقق شد، امیدواریم بودجه آینده نیز تحقق پیدا کند. در موضوع تحقق اوراق و تسهیلات همت مجموعه شهرداری و سایر ادارات را می‌طلبد اما در خصوص مابقی منابع درآمدی با توجه به پیش‌بینی‌هایی‌ که داریم تحقق پیدا می‌کند.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر صدرا تصریح کرد: در خصوص بودجه سال ۱۴۰۳ هرچقدر بیش از ۱۰۰۰میلیارد محقق می‌شد ما رضایت داشتیم. چون بودجه سال 1402، ۶۰۰میلیارد بود، مبنای ما در بودجه سال 1403 بر ۱۰۰۰میلیارد قرار گرفت اما با توجه به درخواست شهرداری در سال ۱۴۰۳ ما ۱۳۰۰میلیارد را تصویب کردیم. اینکه بودجه بالای ۱۰۰۰میلیارد تومان تحقق پیدا کرده، یعنی همان مبنای اولیه، ما رضایت داریم و تا انتهای سال بودجه محقق می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی