تأثیر عجیب آبلیموی تازه در دیابتیها، روزنامه شیراز نوین
تأثیر عجیب آبلیموی تازه در دیابتیها
متخصص تغذیه ورژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: یکی از باورهای غلطی که بین افراد مبتلا به دیابت مطرح شده است این است که مصرف آبلیموی تازه باعث افزایش قند افراد مبتلا به دیابت میشود و نباید استفاده شود.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر گلبن سهراب با اشاره به این که یک لیموترش کامل 29 کیلوکالری انرژی دارد و فقط 6 گرم قند دارد اظهار کرد: لیموترش منبع ویتامین C، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.
وی افزود: فیبر مواد غذایی باعث میشود قندخون بعد از مصرف آن ماده غذایی زیاد بالا نرود و در عین حال اندیس گلایسمی آب لیمو ترش بالا نیست، یعنی بعد از مصرف آن قندخون با شیب تند بالا نمیرود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به این که وجود پتاسیم و ویتامین C در آب لیمو ترش تازه در کاهش فشارخون نقش دارد افزود: با توجه به اینکه افراد مبتلا به دیابت بیشتر از افراد معمولی مستعد افزایش فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی هستند مصرف آب لیموی تازه در حد یک چاشنی در کنار غذا میتواند در پیشگیری از بروز فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی نقش مؤثری داشته باشد.
وی تأکید کرد: ویتامین C موجود در لیموترش تازه در سنتز کلاژن نقش دارد و میتواند در استحکام دیواره رگها و پیشگیری از سکتههای قلبی و مغزی نقش داشته باشد همچنین سیترات پتاسیم موجود در آب لیموترش تازه مانع تشکیل سنگهای کلیوی میشود، بنابراین مصرف آن به این دسته از بیماران هم توصیه میشود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان این که مصرف آب لیمو همراه غذا باعث جذب بهتر آهن میشود تأکید کرد: آب لیمو برای افراد مبتلا به کمخونی فقر آهن هم بسیار مفید است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین