توسعه در راستای امیدآفرینی، روزنامه شیراز نوین
محمدحسن اسدی و محمدعلی چوبینی در محفل انس با قرآن در مسجد شهدای شیراز به تشریح فعالیتهای مدیریت شهری در ابعاد مختلف به منظور تحول در کلانشهر شیراز و همچنین مسجدمحوری پرداختند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، جلسه محفل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان و با حضور آیتالله دژکام نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه شیراز، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، خانواده معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران و دیگر مسئولان استانی و شهری و مردم ولایتمدار شهر شیراز در مسجد شهدای شیراز (مسجد تاریخی نو) برگزار شد.
شهردار کلان شهر شیراز ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به تشریح بخشی از عملکرد شهرداری در مبحث عمران و آبادانی شهر پرداخت و خاطرنشان کرد: خدماترسانی همهجانبه به شهر و شهروندان و امیدآفرینی، رویکرد مهم مدیریت شهری شیراز است که با قدرت هرچه تمامتر و به صورت گسترده در سطح کلانشهر شیراز در حال انجام است. وی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و خانواده معزز شهدا و جانبازان سرافراز حاضر در این جلسه گفت: ما مدیون شهدا و جانبازان سرافراز و ایثارگران هستیم و این عزیزان را قهرمانان ملی کشور میدانیم؛ چرا که در جبهههای هشت سال دفاع مقدس جانانه برای دفاع از اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی تلاش کردهاند و همه ما باید رهرو راه شهدا باشیم که جان خود را در خدمت به مردم و وطن فدا کردند.
اسدی تلاش برای عمران و آبادانی و توسعه و پیشرفت شهر و ایجاد شرایط مطلوب برای رفاه و آسایش شهروندان را اولویت اصلی مدیریت شهری شیراز دانست و گفت: امروز شهرداری شیراز با خدماتی که ارائه میدهد نقش بسزایی در ایجاد امید و انگیزه در بین مردم ایفا میکند و عقیده دارم امیدآفرینی با شعار یا سخن گفتن نیست؛ بلکه این مهم با کار جهادی و کار در میدان محقق میشود و خدمات شهرداری در این خصوص کاملاً مشهود است. او کلانشهر شیراز را شهری کهن و تاریخی که شهرت جهانی دارد، قلمداد کرد و افزود: در مدت سه سال اخیر سعی کردیم پروژههایی را به اجرا درآوریم که هم متناسب با نام و منزلت و جایگاه این کلانشهر و مردمان فهیمش باشد و هم باعث توسعه و پیشرفت شهر با بهبود کیفیت زندگی مردم شود. اسدی افزود: جای خرسندی است که گستره این فعالیتها و تلاشها در شهر شیراز بهگونهای است که باعث درخشش شیراز در سطح کشور شده است. مقام ارشد مدیریت شهری شیراز در همین رهگذر از بهرهبرداری دو ابرپروژه مهم شهر شیراز که نقش تأثیرگذاری در رفع گرههای ترافیکی دارند، خبر داد و گفت: ابرپروژه زیرگذر گویم و قسمت الحاق به آن یعنی تعریض بزرگراه آیتالله علوی جمعاً به طول هفت کیلومتر، یکی از پروژههای حیاتی شهر شیراز محسوب میشود که در محور شریانی و گلوگاه ورودی چند استان اجرا شده است و تسهیلگر ترافیکی شمال و شمال غرب شیراز خواهد بود. وی پروژه زیرگذر نیمهمسقف گویم را پروژهای ارزشمند در جهت ایجاد رفاه و آرامش خاطر برای شهروندان و همچنین وجههبخشی به یکی از ورودیهای مهم شهر دانست و بیان داشت: این پروژه پس از بهرهبرداری نهتنها موردتوجه مردم شیراز و استان فارس، بلکه موردتوجه استانهای همجواری چون کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و حتی چهارمحال و بختیاری واقع خواهد شد. اسدی در خصوص پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای حرم احمد بن موسی(ع)، دیگر پروژه زیرساختی که در انتهای سال به بهرهبرداری میرسد، گفت: این پروژه عظیم شهری با ۵ کیلومتر طول پلها یکی از مهمترین پروژههای ترافیکی شهر شیراز است که میتوان آن را پروژهای بینظیر در کشور برشمرد.
شهردار شیراز افزود: با افتتاح این دو ابرپروژه تغییرات چشمگیری در حوزه ترافیکی شهر شیراز ایجاد خواهد شد. وی با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری فعالیتهای گسترده و زیادی در شهر شیراز صورت گرفته است، به حضور پاکبانان و سبزبانان در این مراسم اشاره کرد و گفت: یکی از ارکان خدمات شهری در شهر شیراز همین عزیزان هستند و اگر امروز شهر شیراز به عنوان پایتخت محیطزیست آسیا مطرح است و در طول سال حتی یک روز هم آلودگی هوا وجود ندارد، بخش زیادی از این پاکیزگی مرهون تلاشهای این نیروهای خدوم و عزیز است.
اسدی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش فضای سبز در سرزندگی شهری و ارتقای روحیه نشاط و شادابی مردم و همچنین ارتقای زیستمحیطی اشاره کرد و افزود: در همین راستا علاوه بر فعالیتهایی که در زمینه گسترش فضای سبز در طول ایام سال انجام میشود، به مناسبت ۱۵ اسفند و روز درختکاری و منابع طبیعی نیز ۵۰۰هزار نهال در شهر شیراز قرص و ۵میلیون بذر نهال نیز برای ایجاد کمربند سبز در شهر شیراز کاشته میشود. شهردار شیراز همچنین به ظرفیت گردشگری مذهبی شیراز اشاره کرد و اظهار داشت: رونمایی از سند سومین حرم اهلبیت(ع) که بعد از ۱۶ سال و با حمایت آیتالله دژکام نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه شیراز و همچنین حمایتهای تولیت آستان مقدس احمد بن موسی(ع) و رئیس شورای اسلامی شهر انجام شد، اتفاقی خوب و نقطه عطفی برای شیراز استان فارس و کل کشور است. وی گفت: در این سند وظایف همه دستگاههای اجرایی در سطح شهر و استان و حتی کشور مشخص شده است و همه ما وظیفه داریم به اهداف این سند جامه عمل بپوشانیم.
معاون فرهنگی شهردار شیراز نیز در این آیین به نقش کلیدی مساجد در دوران دفاع مقدس و اهمیت آنها به عنوان کانونهای فرهنگی و اجتماعی در محلات پرداخت و اظهار کرد: همواره در تمام دورهها مساجد به عنوان سنگرهایی برای پشتیبانی از جبههها و حل مشکلات مردم معرفی شدند.
محمدعلی چوبینی با اشاره به اجرای طرح مسجدمحوری افزود: هدف اصلی از اجرای این طرح تشکیل شورای محلات و شورای مساجد است که امام مسجد به عنوان محور تحولات محله است. وی تصریح کرد: این طرح با حمایت شورای اسلامی شهر و شهردار شیراز به عنوان یک آییننامه و قانون جدید شکل گرفت و هدف آن کاهش آسیبهای اجتماعی و ترویج فرهنگ ناب دینی است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: آییننامه شکل گرفته در این طرح در سه سطح عملیاتی راهبردی و سخت تعریف و زیرساخت آن فراهم میشود و طرح شامل ۶ ساعت برنامهریزی در حوزههای مختلف همچون نماز و عترت، ورزش، تفریح و اردوی فرهنگیاجتماعی و امور خانوادگی و محرومیتزدایی و رسانه و فضای مجازی است که بیش از ۸۰ سرفصل دارد. چوبینی با اشاره به اینکه در شهر شیراز بیش از ۳۰۰ مسجد وجود دارد و در حال حاضر ۱۵۰ مسجد شناسایی شده و بالغ بر ۱۰۲ جلسه با مساجد برگزار شده است، ادامه داد: هدف نهایی این است که با محوریت مساجد احیای محلات صورت گیرد و امام جماعت به عنوان پیشران تحولات اجتماعی و فرهنگی عمل کند. معاون فرهنگی شهرداری شیراز اظهار کرد: ۱۵ جلسه در شورای اسلامی شهر و با تشکیل قرارگاه ۲۰ جلسه در سطح قرارگاه برگزار شد و انعقاد تفاهمنامه با ۷۱ مسجد در حوزههای فرهنگی و عمرانی صورت گرفت. چوبینی افزود: بودجه این طرح در سال جاری ۱۵۰۰میلیارد ریال و در سال آینده ۹هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است. وی تصریح کرد: تاکنون در قالب تفاهمنامه ۱۱۱۸میلیارد ریال و هزارمیلیارد ریال به حوزه عمرانی مساجد محلات اختصاص یافته است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین