کدام شکلات سالمتر است؟، روزنامه شیراز نوین
همه ما بارها شنیده ایم که شکلات فوایدی برای سلامتی دارد. اگر چه که شکلات گاهی اوقات سرشار از قند و مواد نگهدارنده است که مزایای آن را کاهش میدهد اما با وجود همه اینها، چه نوع شکلاتی از همه سالمتر است؟ پاسخ این سؤال را بهصورت مختصر و مفید در این بخش خواهید خواند.
شکلات تیره و البته غیرشیرین
زمانی که صحبت به انتخاب نوع شکلات میرسد، بسیار مهم است که تأثیر و میزان قند آن در بدن را مشاهده کنیم. این ماده مغذی میتواند خطر چاقی را در افراد افزایش دهد. قند و شکر زیاد هم ممکن است باعث به هم ریختن سوختوساز بدن شود و به همین دلیل انتخاب شکلات با شیرینکننده مصنوعی بهجای شکر واقعی اصلاً کار درستی نیست زیرا آسیب آن برای روده و معده بیشتر است. پس بهترین استراتژی این است؛ شکلاتی را انتخاب کنید که درصد کاکائو بالاتری داشته باشد. پس میتوان گفت سالمترین و بهترین شکلاتی که باید انتخاب کنید، شکلاتی است که حداقل 75 درصد کاکائو داشته باشد یعنی پاسخ سؤال «کدام شکلات سالمتر است» شکلات تیره است.
کاکائو و آنتیاکسیدان
کاکائو ماده غذایی است که حاوی لیپید و محتوای مغذی است و آنتیاکسیدان بالایی دارد که به اندازه کافی از پیری سلولها جلوگیری میکند و به کاهش خطر مرگ زودرس کمک میکند و احتمال ابتلا به بیماریها را نیز کاهش خواهد داد.
کاکائو یکی از مواد غذایی است که آنتیاکسیدان بسیار بالایی دارد و میتوان آن را در طبیعت یافت. در واقع بسیاری از افراد توصیه میکنند که قهوه را به دلیل وجود کاکائوی تلخ، در رژیم غذایی خود قرار دهید و مراقب باشید که کاکائو را با شکلات اشتباه نگیرید.
مزایای شکلات سالم
به یاد داشته باشید که شیرینکنندههای مصنوعی اصلاً جایگزین سالم و مناسبی نیستند زیرا شاخص قند کربوهیدرات در آنها بسیار بالاست. همه شکلاتها هم حاوی کاکائو نیستند و فقط شکلاتهایی که کاکائو دارند، گزینه سالمی میباشند زیرا حاوی آنتیاکسیدان هستند. زمانی که از این شکلاتهای سالمتر استفاده کنید، میتوانید آنها را همراه با میوه، لبنیات و دسرها میل کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین