[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

۱۰ درصد از مصدومان سوانح جاده‌ای معلول شدند، روزنامه شیراز نوین

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به تأثیرات اقتصادی بی‌توجهی به حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، اظهار داشت: سالانه نزدیک به ۷ درصد از تولید ناخالص ملی به دلیل آسیب‌های ناشی از تصادفات رانندگی از بین می‌رود. در سال گذشته، بیش از ۲۰هزار نفر در تصادفات جان باختند که عمدتاً در سنین مولد و فعال بودند. همچنین، بیش از ۳۰۰هزار نفر مصدوم شدند که حدود ۱۰ درصد آنان دچار معلولیت‌های جسمی شدند. سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در مراسم رونمایی از کتاب «مدیریت راهبردی حمل‌ونقل شهری» که با حضور اساتید دانشگاه‌ها و پژوهشگران در سالن همایش‌های بین‌المللی ایرن برگزار شد، ضمن تشکر از حضور اساتید، پژوهشگران، نویسندگان و اصحاب رسانه، به ویژه از دکتر نظری که بخش اعظم زحمات برگزاری این مراسم را بر عهده داشت، قدردانی کرد. سردار حسینی با تأکید بر اهمیت خرد جمعی در حل مشکلات کشور، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، به وجود شورای اندیشه‌ورزی در پلیس راهور اشاره کرد که به‌صورت منظم با اساتید و متخصصان جلساتی برگزار می‌شود تا از آرا و نظرات آنان بهره‌برداری شود. او از علاقه‌مندان به همکاری در این حوزه دعوت به عمل آورد تا در جلسات اندیشه‌ورزی شرکت کنند. ویژگی‌های خاص مقوله حمل‌ونقل و ترافیک از دیگر محورهای سخنان سردار حسینی بود. او بیان داشت که این حوزه تمامی افراد جامعه را بدون توجه به جنس، سن، شغل و موقعیت اجتماعی در بر می‌گیرد و هر فرد می‌تواند بر این شبکه تأثیر بگذارد و از آن تأثیر بپذیرد. همچنین، حمل‌ونقل و ترافیک ترکیبی از مفاهیم فنی و مهندسی و علوم انسانی است که نیازمند تلفیق درست این مفاهیم برای مدیریت مؤثر است.
سردار حسینی با اشاره به تأثیرات اقتصادی بی‌توجهی به حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، اظهار داشت: سالانه نزدیک به ۷ درصد از تولید ناخالص ملی به دلیل آسیب‌های ناشی از تصادفات رانندگی از بین می‌رود. در سال گذشته، بیش از ۲۰هزار نفر در تصادفات جان باختند که عمدتاً در سنین مولد و فعال بودند. همچنین، بیش از ۳۰۰هزار نفر مصدوم شدند که حدود ۱۰ درصد آنان دچار معلولیت‌های جسمی شدند.
وی ریشه اصلی مشکلات در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک را در بخش علوم انسانی، تربیتی و آموزشی دانست و تأکید کرد که باید بر اصلاح و بهبود رفتارهای ترافیکی متمرکز شد. سردار حسینی با انتقاد از استفاده واژه «فرهنگ ترافیک»، بر لزوم توجه به «رفتارهای ترافیکی» تأکید کرد و بیان داشت که درک خطر در بین کاربران ترافیک بسیار پایین است. در پایان، سردار حسینی به اهمیت ترکیب نگاه‌های عملیاتی و آکادمیک در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک اشاره کرد و اظهار امیدواری نمود که کتاب «مدیریت راهبردی حمل‌ونقل شهری» بتواند به علاقه‌مندان و متخصصان این حوزه کمک کند تا با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تجربیات میدانی، به بهبود وضعیت حمل‌ونقل شهری کمک 
نمایند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی