[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

درخواست ۲۱۰ روزنامه‌نگار از رئیس‌جمهور برای اقدام عملی در جهت کاهش تصادفات، روزنامه شیراز نوین

بیش از 200 روزنامه‌نگار و خبرنگار ایرانی در نامه‌ای رسمی به رئیس‌جمهور، خواستار اقدام عملی برای کاهش تصادفات شدند. 210 خبرنگار و روزنامه‌نگار از سراسر کشور با ارسال نامه‌ای به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، خواستار رسیدگی به عوامل مؤثر در مرگ‌ومیر جاده‌ای شدند.
در این نامه، با اشاره به حوادث ناگوار رانندگی، از دولت خواسته شده است که برای «نه به تصادف» گام‌های عملی و مؤثری برداشته شود. امضاکنندگان تأکید کرده‌اند که روزنامه‌نگاران و خبرنگاران به عنوان دیدبان جامعه، تحقق این مطالبات را به‌طور جدی پیگیری خواهند کرد.
در متن این نامه، با اشاره به سانحه اتوبوس خبرنگاران محیط‌زیست در تیرماه ۱۴۰۰ که منجر به درگذشت مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی شد، نسبت به وضعیت ایمنی حمل‌ونقل عمومی در کشور ابراز نگرانی شده است. همچنین، به سایر حوادث مشابه از جمله تصادف اتوبوس سرباز معلمان در یزد و سانحه اخیر اتوبوس فرزانگان کرمان اشاره شده که همگی ناشی از فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل و استانداردهای ضعیف ایمنی جاده‌ای بوده‌اند. در ادامه این نامه، خبرنگاران از رئیس‌جمهور خواسته‌اند که از پویش «نه به تصادف» با اقدامات عملی و قاطع حمایت کند. از جمله پیشنهادهای مطرح‌شده در این نامه می‌توان به شناسایی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها و اجرای برنامه‌های بهسازی، ارتقای استانداردهای تولید خودرو، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، اصلاح قوانین راهنمایی و رانندگی و افزایش نظارت بر ایمنی جاده‌ای اشاره کرد.
در پایان، امضاکنندگان تأکید کرده‌اند که کاهش تصادفات جاده‌ای نیازمند عزم جدی و اقدامات اجرایی است و روزنامه‌نگاران این روند را از نزدیک رصد خواهند کرد.


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی