بهکارگیری ظرفیت بخش خصوصی در خدمترسانی، روزنامه شیراز نوین
سعیدرضا امیرآبادی- گروه خبر
مانور فوریتهای خدمات شهری، آغاز عملیات اجرایی فوریتهای خدمات شهری ۱۳۷ برگزار شد.
رئیس شورای شهر شیراز در این آیین به اهمیت برنامهریزی برای پاسخگویی به نیازهای مردم اشاره کرد. سید ابراهیم حسینی با اشاره به اینکه در سامانه ۱۳۷ نظرات و درخواستهای مردم بهصورت منسجم دریافت میشود، اظهار داشت: ورود بخش خصوصی به این فرایند به عنوان یک حرکت ارزشمند در جهت پاسخگویی سریعتر به شهروندان اثرگذار خواهد بود. وی تأکید کرد اعضای شورا خدمتگزار مردم هستند و هدف اصلی آنها رضایتمندی مردم به عنوان یکی از اصول کاری است.
حسینی همچنین خطاب به پیمانکاران همکار در سامانه ۱۳۷ ابراز امیدواری کرد که این همکاری منجر به افزایش رضایتمندی مردم شود. در ادامه این مراسم، مسعود زارعی رئیس کمیسیون سلامت محیطزیست و خدمات شهری درمورد فعالیتهای شهرداری در حوزه رسیدگی به درخواستهای مردم از طریق سامانه ۱۳۷ سخن گفت. او توضیح داد که این سامانه به منظور پاسخگویی فوری به مشکلات و نیازهای شهروندان ایجاد شده است. در حال حاضر، یازده پیمانکار مستقل در این حوزه مشغول به کار هستند و هدف آنها حل مشکلات مردم به شکل اورژانسی است.
زارعی به اهمیت تجهیزات و نیروی انسانی در این فرایند اشاره کرد و گفت که یکسوم از این فرایند به تجهیزات و نیروی انسانی اختصاص دارد. همچنین، او بر اهمیت بازخوردهای شهروندان تأکید کرد و گفت که این بازخوردها باید به طور جدی موردتوجه قرار گیرد. وی همچنین به تلاشهای رئیس شورا در این زمینه اشاره و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات منجر به افزایش رضایتمندی مردم شود. زارعی در پایان از تلاشهای انجامشده در این حوزه قدردانی کرد و بر اهمیت حل مشکلات مردم تأکید نمود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین