[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

هیئت فوتبال جلوی رشد قارچ‌گونه مدارس فوتبال را بگیرد، روزنامه شیراز نوین

 میثم محجوبی- گروه ورزش
مربیان فوتبال شیراز می‌گویند مدارس فوتبال باید از تفکر درآمدزاییِ صرف خارج شوند و هیئت فوتبال باید جلوی رشد قارچ‌گونه این مدارس را بگیرد.
مربی سابق تیم ملی جوانان ایران در خصوص معضلات فوتبال پایه به شیرازنوین گفت: تعداد زیاد مدارس فوتبال در شیراز می‌تواند چیز بدی نباشد، اما مجوز تأسیس باید به کسانی داده شود که اهل و خاک‌خورده این رشته ورزشی هستند. 
اصغر اکبری افزود: رقابت چندین مدرسه فوتبال با یکدیگر، می‌تواند باعث افزایش کیفیت شود و طبیعتاً آن مدارسی که خوراک فنی و امکاناتی بهتری به بچه‌های مردم بدهند، در درازمدت موفق‌تر خواهند بود. 
وی با بیان اینکه مدارس فوتبال باید از تفکر درآمدزایی صرف بیرون آمده و به فکر سازندگی باشند، گفت: مخصوصاً آن پدر و مادرهایی که بچه‌هایشان را فقط در فصل‌های به‌خصوص به مدارس فوتبال نمی‌فرستند و به‌طور دائمی روی فوتبالیست شدن فرزندشان سرمایه‌گذاری می‌کنند، حقشان است که فرزندشان بهترین نوع آموزش و امکانات را در اختیار بگیرد و آینده خوبی برایشان ترسیم شود. 
اکبری در ادامه به تقدیر از اقدامات خوب هیئت فوتبال شیراز پرداخت و گفت: لیگ خوبی زیرنظر هیئت در رده‌های سنی زیر 12 سال به راه افتاده و روزهای پنجشنبه و جمعه هرهفته، چند هزار نفر از خانواده‌ها برای تماشای بازی فرزندانشان به ورزشگاه می‌آیند؛ این اقدامات باعث رونق خوبی در فوتبال شیراز شده است. 
مربی سابق تیم‌های مرصاد، پیام مخابرات و قشقایی شیراز، همچنین از بی‌توجهی تیم‌های بزرگ این شهر به بازیکنان بومی گلایه کرد و گفت: یکی از مشکلات اصلی ما این است که در تیمی مثل فجر شهید سپاسی، از بازیکنان بومی استفادهای آن‌طور که باید‌و‌شاید، نمی‌شود. 
دیگر مربی فوتبال پایه شیراز نیز، مهم‌ترین مشکل را در بُعد سخت‌افزاری و نداشتن زمین کافی عنوان کرد و گفت: زمین چمن در شیراز کم است و آن‌ها هم که هستند، کیفیت مطلوبی ندارند.
جواد زارع افزود: به دلیل همین کمبود زمین، شاهد هستیم که بعضی مدارس فوتبال با 300 یا 500 نفر، وارد زمین چمن شده و آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم می‌کنند تا بتوانند هر 30 یا 40 نفر را در یک قطعه زمین قرار داده و مثلاً به آن‌ها آموزش دهند؛ درحالی‌که این فقط بیزینس برای مدیر و مربی باشگاه محسوب می‌شود.
او گفت: با آغاز فصل تابستان، بیشترین حجم ورودی به سمت مدارس فوتبال سرازیر می‌شود و امیدوارم رسانه‌ها در فرصت باقی‌مانده، به مسائل مربوط به مدارس فوتبال ورود کرده و با پیگیری مداوم و شفاف‌سازی، راه را برای اصلاح برخی مسائل هموار کنند.
این مربی 42ساله ادامه داد: متأسفانه بدترین ساعات روز به مدارس فوتبال اختصاص داده می‌شود؛ یعنی در تابستان باید گرمای ساعت 3 بعدازظهر را تحمل کنیم و در زمستان هم سرمای شب را!
زارع ادامه داد: با توجه به کمبود زمین چمن بزرگ، مجبوریم که تابستان‌ها روی چمن مصنوعی تمرین کنیم و در زمستان هم مجبور به سالن برویم تا زمان تمرینات را از دست ندهیم.
این در حالی است که این مربی، تمرین و بازی روی چمن مصنوعی را آسیب‌زا می‌داند!
او نیز تعداد مدارس فوتبال را بسیار زیاد دانست و گفت: متأسفانه هر‌‌کسی با فقط 3 سال بازی کردن در یک لیگ و یا برخورداری از یک مدرک تربیت‌بدنی، درخواست احداث مدرسه فوتبال می‌دهد و هیئت فوتبال هم که به فکر درآمدزایی است، بدون انجام بررسی‌های کافی، به آن‌ها مجوز می‌دهد؛ چیزی که باعث رشد قارچ‌گونه مدارس فوتبال و ایجاد مشکلات فراوان شده است.
زارع گفت: متأسفانه به دلیل همین رویه‌ها، بیشتر آدم‌های خبره و فوتبالی بیرون گود مانده‌اند و کسانی ورود می‌کنند که فقط مدرک تحصیلی دارند؛ البته که مدرک لازمه کار است اما قطعاً کافی نیست.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی