[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

استاندار فارس: جذب توریست از نیازهای مهم گردشگری سلامت است، روزنامه شیراز نوین

استاندار فارس بر اهمیت گردشگری در فارس و ضرورت جذب سرمایه‌گذار و توسعه زیرساخت‌‌ها با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، دکتر حسینعلی امیری با اشاره به اینکه ارزان‌ترین و دست‌یافتنی‌ترین محور برای توسعه فارس، گردشگری است، گفت: مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در سفر به شیراز مطرح کردند که «یکی از چیزهایی که در این استان موردتوجه است و جا دارد که بیشتر موردتوجه قرار بگیرد، مسئله‌ گردشگری است. اینجا به خاطر وجود حرم مطهر حضرت احمد بن ‌موسی(ع) جنبه مضاعف گردشگری دارد. اینجا مزار است، زیارتگاه است. جاذبه‌های گردشگری در اینجا خیلی زیاد است. من تصورم این است که اگر مسئولین کشور و مسئولین استان بتوانند از همین مسئله‌ گردشگری به شکل درست، با تبلیغات صحیح و با جهت‌گیری صحیح استفاده کنند، درآمد آن، استان را از همه‌ معونه‌های دیگر بی‌نیاز می‌کند.» امیری گفت: با مدنظر قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری می‌توان به برنامه‌های عملیاتی و اجرایی در ارتباط با گردشگری در استان فارس دست یافت.
استاندار فارس، لزوم برنامه‌ریزی کمیت‌پذیر را در ارتباط با پروژه‌های گردشگری یادآور شد و تصریح کرد: در سال‌هایی که درآمد نفتی کشور بالا بود، امکان انجام کارهای زیرساختی به سهولت فراهم بود؛ اما اکنون با محدودیت منابع دولتی مواجه هستیم. البته نباید توسعه متوقف شود؛ بلکه باید با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در مسیر توسعه گام برداریم.
استاندار فارس اضافه کرد: در جلسات متعدد با رئیس‌جمهور و معاونان پیوسته درباره اهمیت گردشگری و راه‌های جذب سرمایه‌گذار و توسعه این محور دراستان فارس با او گفت‌و‌گو داشته‌ام و او تأکید دارد که همه دستگاه‌های اجرایی به طور مستقیم یا غیرمستقیم در توسعه گردشگری نقش‌آفرینی کنند تا جذب گردشگر و توسعه گردشگری با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد.
دکتر امیری گفت: دانشگاه شیراز، علوم‌پزشکی و سایر مراکز علمی در استان فارس، با جذب دانشجویان خارجی و برگزاری همایش‌های علمی، نقش مهمی در گردشگری علمی ایفا می‌کنند؛ با این حال به واسطه جذب گردشگر در یک بخش، سایر دستگاه‌ها نیز می‌توانند به طور غیرمستقیم نقش داشته باشند.
دکتر امیری مدیران را مکلف کرد تا نقش دستگاه‌های اجرایی تحت امر خود را در توسعه گردشگری تعریف نمایند. وی با تأکید بر ویژگی ارزآوری گردشگری خارجی، بر نقش صدا و سیما در این زمینه تأکید و خاطرنشان کرد: برای مثال صدا و سیما در حوزه ترویج فرهنگ و معرفی جاذبه‌های گردشگری می‌تواند برای جذب گردشگران خارجی و داخلی برنامه تولید نماید. وی گفت: میزبانی رویدادهای ورزشی بخشی از توسعه گردشگری‌ است و اداره‌کل ورزش و جوانان نیز با توسعه زیرساخت‌ها برای برگزاری رویدادهای ورزشی و میزبانی ورزشکاران خارجی می‌توانند در توسعه گردشگری مؤثر باشد.
وی همچنین گفت: بخش بزرگی از گردشگری در اطراف سد‌ها اتفاق می‌افتد و شرکت آب منطقه‌ای در این زمینه می‌تواند نقش‌آفرینی کند یا بانک‌ها با تسهیل فرایندهای مالی در ارائه خدمات به گردشگران نقش مهمی دارند.
توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی بخش دیگری از سخنان استاندار فارس در زمینه توسعه گردشگری در استان بود.
در این جلسه تعدادی از مدیران و از جمله مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برنامه‌هایی برای توسعه گردشگری تاریخی، فرهنگی و زیارتی ارائه کرد. دکتر امیری با تأکید بر نقش بقاع متبرکه استان در توسعه گردشگری اظهار داشت: در حوزه‌های گردشگری فرهنگی، تاریخی، مذهبی و ادبی می‌توان از ظرفیت‌های استان فارس و نیز جذب گردشگری از دیگر محورهای گردشگری مذهبی کشور یعنی استان خراسان رضوی و قم نیز بهره برد؛ به‌گونه‌ای که زائران پس از حضور در مشهد و قم، شیراز را به عنوان سومین مقصد زیارتی خود انتخاب کنند.
دکتر بصیر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با ارائه گزارشی به استاندار فارس، وضعیت گردشگری سلامت و پذیرش گردشگر و دانشجو از کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه را شرح داد. وی گفت: بیمارستان 1008 تختخوابی محمد رسول‌الله(ص) در بلوار مهندسین به عنوان جایگزین برای بیمارستان نمازی و بیمارستان تخصصی پیوند اعضا، می‌توانند نیازهای درمانی داخل و گردشگری بین‌المللی را مرتفع نمایند. طرح جامع پردیس علوم پزشکی، در مسیر دانشگاه صدرا و چند دانشکده بیمارستان‌های نیمه‌ساز منطقه ویژه اقتصادی شیراز یا شهر سلامت که در حال توسعه است، فضاهای اداری و فرهنگی مناسبی برای جذب دانشجویان خارجی و بیمارانی از کشورهای همسایه فراهم می‌آورد. دکتر امیری دراین‌باره گفت: گردشگری سلامت و توریسم درمانی یکی از محورهای اساسی گردشگری در فارس است و برنامه‌ریزی و چاره‌اندیشی در ارتباط با این موضوع در سطح ملی لازم است تا مرکزیت درمانی در منطقه برای شیراز باقی بماند. 
وی گفت: دانشگاه‌ علوم پزشکی شیراز، پزشکان متخصص، بیمارستان‌های پیشرفته و شهر سلامت شیراز که باید احداث شود، امکانات بسیار مهمی برای توسعه گردشگری سلامت در فارس محسوب می‌شوند و باید تلاش کرد با برنامه‌ریزی در این حوزه نخست از مهاجرت پزشکان متخصص و کادر درمان به خارج از کشور جلوگیری کنیم و سپس برای جذب گردشگر سلامت نیز اقدام نماییم.
در این جلسه همچنین طرح‌هایی در حوزه کشاورزی مطرح شد و نسبت به آن‌ها رأی‌گیری انجام گرفت. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی