[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

اصرار بر دیده‌شدن، تحت هر شرایطی!، روزنامه شیراز نوین

سه‌شنبه شب در ادامه ناکامی‌های تیم آران فناوران شیراز در ورزشگاه حافظیه، فرصت فرار از منطقه سقوط باز هم از دست رفت و این تیم مقابل رقیب اصلی خود یعنی نیرو زمینی به یک تساوی دست پیدا کرد تا همچون دیدار با نفت مسجد سلیمان دیگر تیم قعرنشین در شیراز، فرصت نجات از منطقه سقوط از دست برود و همچنان خطر این تیم شیرازی را تهدید کند.
 مالک تیم آران از زمان تصدی بر این تیم علی‌رغم نداشتن مدرک و حتی دانش فنی، اصرار به قرار گرفتن در رأس کادر فنی و شرکت در کنفرانس‌های خبری بعداز مسابقات را دارد. همین اصرار و تخطی از قوانین، باعث شد که او از سوی کمیته انضباطی با جریمه ای سنگین مواجه شده و علاوه‌بر محرومیت از نشستن روی نیمکت تیمش، حتی از حضور در ورزشگاه هم منع شود !
اما در اقدامی عجیب پس‌از مسابقه این تیم با نیروی زمینی، با وجود حضور اصحاب‌رسانه در سالن کنفرانس و انتظار نسبتاً طولانی، کادر فنی این تیم در غیاب مالک تیم حاضر به حضور در سالن کنفرانس خبری پس‌از این مسابقه نشدند!
این تخلف عدم حضور در کنفرانس خبری پس‌از بازی که از سوی سازمان لیگ شامل جریمه و ضرر مالی ده‌هامیلیونی خواهد شد، باز هم به نوعی نشانگر یک رفتار غیرحرفه‌ای دیگر از سوی این باشگاه و مالک آن بود.
نکته عجیب دیگر این بود که در اقدام غیرحرفه‌ای دیگری و ساعاتی پس‌از پایان مسابقه، مصاحبه مالک محروم این تیم در مورد این مسابقه در صفحه رسمی باشگاه منتشر شد، درحالی‌که او اصلاً در ورزشگاه حضور نداشت!
به‌نظر می‌رسد که دیده شدن تحت هر شرایطی، حتی در زمان بحران تیم و نتایج ضعیف، اولویتی بالاتر برای مسئولین و مالکان این باشگاه شیرازی دارد!

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی