[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۱۰
  • دوره جدید

طرز تهیه تارت کره‌ای، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12عدد
شکر قهوه ای: 2 پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
شیره طلایی: یک دوم پیمانه
اسانس وانیل خالص: 1 قاشق چایخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: 1 پیمانه
کشمش بی دانه تازه خشک شده: 2 پیمانه
برای خمیر
آرد سفید: 5 و یک دوم پیمانه (850 گرم)
نمک: 2 قاشق چایخوری
کره: 465 گرم
سرکه: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
آب یخ: به مقدار لازم

تارت کره‌ای یکی از انواع تارت است که خیلی بی‌نظیر است و ما امروز قصد داریم آن را آموزش بدهیم. این تارت که اصالتش به کانادا برمی‌گردد، در این کشور و کشورهای اروپایی و آمریکایی خیلی مرسوم و پرطرف‌دار است. البته طرز تهیه شیرینی تارت کره‌ای روش‌های مختلفی دارد که ما برای شما بهترین و کامل‌ترین روش را آماده کردیم. شیرین خشک تارت کره‌ای دستور خیلی قدیمی دارد و به مرور زمان با مواد اولیه متنوعی تهیه شده؛ مثلاً بعضی جاها در خمیر تارت کره‌ای از گوشت استفاده می‌شده است.
تارت کره‌ای را می‌شود با شربت افرا یا سیروپ (شربت) ذرت هم تهیه کرد؛ ولی در این دستور تارت کره‌ای که آموزش می‌دهیم، از شیره طلایی استفاده شده که در دسترس‌تر هم هست. این تارت شیرین و خوشمزه یک ترکیب اعجاب‌انگیز از شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ، وانیل و کشمش است که در قالب‌های کوچیک مافین تهیه می‌شود. تارت کره‌ای طعمی مابین پای گردو و پای شکری دارد و میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا عاشق مزه و بافت دوست داشتنی این تارت هستند. مواد اولیه این تارت را می‌شود به راحتی تهیه کرد.

طرز تهیه
مرحله اول
در یک ظرف مناسب، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. سپس شکر قهوه‌ای، سرکه، شیره طلایی، وانیل و کره را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا تمام مواد کاملاً ترکیب شود. حالا کشمش‌ها را اضافه کنید. می‌توانید اول تخم‌مرغ را با وانیل ترکیب کنید و بعد با بقیه مواد مخلوط نمایید.
مرحله دوم
فر را روشن کرده و در دمای 176درجه سانتی‌گراد یا 350فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. خمیر تارت را با وردنه صاف کنید و به کمک یک کاتر مناسب، آن را برش دهید. دقت داشته باشید که ضخامت خمیر تارت کره ای زیاد نباشد.
مرحله سوم
خمیر تارت‌های برش خورده را در قالب کوچک تارت بگذارید. می‌توانید از قالب مافین هم استفاده کنید. خمیر تارت کره را به آرامی به قالب فشار دهید.
مرحله چهارم
حالا موادی که برای پر کردن تارت آماده کرده‌اید، داخل خمیرها بریزید. حدوداً سه چهارم خمیر تارت را با مواد پر کنید. اگر بیشتر از حد گفته شده پر شوند، تارت کره‌ای شما به قالب چسبیده و می‌سوزد. پس مراقب باشید. قالب را در فر بگذارید تا به مدت 8 تا 12 دقیقه تارت آماده شود. پس از گذشت 8دقیقه حواستان به تارت‌ها باشد تا هر زمان که پخته شدند، آن‌ها را خارج کنید.
مرحله آخر
وقتی که تارت کره‌ای از یخچال خارج شد، باید 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس به کمک کارد مخصوص کره یا یک چاقوی کند به آرامی تارت را از قالب جدا کنید. روی تارت کره‌ای باید کاملاً سفت شده باشد و نریزد. تارت‌ها را روی قفسه خنک کننده بچینید تا خنک شوند. نوش جان.

طرز تهیه خمیر
مرحله اول
برای تهیه خمیر تارت کره، از قبل قالب‌های کره را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً سرد شوند. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کره سرد را هم اضافه کنید. این مخلوط را در میکسر یا غذاساز میکس کنید. بعد از میکس باید کره به اندازه دانه‌های جو ریز شده باشد.
مرحله دوم
در یک پیمانه، سرکه و تخم‌مرغ را بزنید. سپس به اندازه‌ای آب یخ اضافه کنید که پیمانه پر شود (یعنی مقدار این مایع باید 1 پیمانه باشد). به تدریج مایع را از کنار ظرف به مخلوط کره‌ای اضافه کنید. هم‌زمان با دست ورز بدهید. فقط به اندازه‌ای مایع اضافه کنید که خمیر منسجم شود.
مرحله سوم
خمیر تارت کره‌ای را به شکل یک چانه بزرگ فرم بدهید و شش قسمت کنید. به این ترتیب می‌توانید هر مقدار از خمیر که لازم بود را مصرف و بقیه برای دفعات بعد فریز کنید. قبل از مصرف خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
با این مقدار مواد گفته شده می‌توانید حدود 24 عدد خمیر تارت کوچک درست کنید. البته این بستگی به سایز قالب‌های شما دارد. بنابراین اگر قصد دارید فقط یک بار این تارت را تهیه کنید، می‌توانید مقدار مواد خمیر را نصف کنید یا مقدار مواد داخلی را دو برابر کنید.

نکات کلیدی
* تارت کره‌ای را می‌توانید در ظروف دربسته، کاغذ روغنی یا کیسه‌های پلاستیکی قرار دهید و بیشتر از 3 ماه به صورت فریز شده نگهداری کنید.
* اگر تارت کره‌ای شما به قالب چسبید، با یک چاقوی تیز آشپزخانه آن را به آرامی جدا کنید. پروسه جدا کردن تارت‌ها از قالب باید تا وقتی که تارت‌ها گرم هستند، انجام شود.
* برای مواد داخل تارت به جای کشمش بی‌دانه می‌توانید از مویز و انواع مغزها استفاده کنید.
* از خمیر تارت کره‌ای می‌توانید برای تهیه غذا هم استفاده کنید. البته در این صورت بهتر است از آرد سبوس دار به جای آرد سفید استفاده کنید.
* استفاده از آرد سبوس دار باعث می‌شود خمیر نیاز به آب بیشتری داشته باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی