[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

مربای بهارنارنج، روزنامه شیراز نوین


مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورداستفاده قرار می‌گیرد. مربا معمولاً از میوه‌های مختلف تهیه می‌شود. مربای بهارنارنج از گلبرگ شکوفه‌های درخت نارنج استفاده می‌شود. فقط کافی است تلخی بهارنارنج‌ها را گرفته و با آب و شکر بپزیم تا قوام بیاید. 
بهارنارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد؛ به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهارنارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می‌شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهارنارنج در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
بهارنارنج: ۴۰۰ گرم
شکر: ۱۲۰۰ گرم و ۶۰۰ گرم
آب: ۹۰۰ گرم
آب‌لیمو: ۳ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه مربای بهارنارنج خوشمزه، در ابتدای کار گلبرگ‌های شکوفه‌های بهارنارنج را از گل جدا می‌کنیم. سپس حدود ۲۴ ساعت تا ۳۰ ساعت در آب سرد خیس می‌کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می‌کنیم.

 مرحله دوم
توجه داشته باشید که در صورت تمایل می‌توان ظرف آب و بهارنارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می‌ریزیم. سپس اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.
 مرحله سوم
وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می‌ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوباره به جوش آید. دوباره آن را آبکش می‌کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

 مرحله چهارم
اگر احساس می‌کنید هنوز تلخ است، می‌توان دوباره این کار را تکرار کرد تا تلخی‌اش گرفته شود. باید به این نکته توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می‌گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می‌شود. 

 مرحله پنجم
سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می‌کنیم. برای این کار، ۱۲۰۰ گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. در ادامه درب قابلمه را می‌بندیم و صبر می‌کنیم تا مواد بجوشد. وقتی شکر به‌طور کامل در آب حل شد، حدود ۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بجوشد.

 مرحله ششم
بهارنارنج شیرین‌شده را درون شهد می‌ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه دربسته می‌گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می‌کنیم.

 مرحله هفتم
می‌گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آب‌لیمو را اضافه کرده و می‌گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می‌گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه دردار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری 
می‌کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی