[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

دیپلماسی جبرآمیز را نمی‌پذیریم، روزنامه شیراز نوین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: امروز با توجه به فشارهای استکبار، بیش از گذشته نیازمند تحکیم و انسجام هستیم و تجربه به ما نشان داده که هرگاه کشور در تنگناهای سیاسی خارجی قرار گرفته، انسجام و وحدت بیشتری از خود بروز داده است.
به‌ گزارش ایرنا، حجت‌الله رضایی معاون استاندار در آیین تکریم و معارفه فرماندار جدید شهرستان اقلید گفت: معیار «تغییر» از مزیت‌های نظام جمهوری اسلامی است و تغییر با تدبیر منجر به خیر و برکت و پیشرفت می‌شود. وی ادامه داد: معیار تغییر زمانی به آسیب تبدیل می‌شود که پیامدهایی همچون دعوا و کشمکش را سبب شود که سرانجام آن ضربه به انسجام و وحدت است. رضایی ادامه داد: در راستای اهداف انقلاب اسلامی و به برکت نظام اسلامی و گفتمان حضرت امام، تغییر باید موردتوجه قرار گیرد که نتیجه آن تحکیم پایه‌های نظام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در این آیین به تحلیل مسائل روز در حوزه جهانی پرداخت و افزود: آمریکا با همدستی رژیم صهیونیستی و با تهدیدهای پی‌درپی به دنبال ناامن کردن منطقه و فشار روزافزون به ایران هستند.وی با اشاره به واژه سیاسی «دیپلماسی جبرآمیز» در ادبیات سیاسی بین‌الملل گفت: آمریکا با این دیدگاه قصد تحمیل سیاست‌های خصمانه خودش را دارد. رضایی با بیان اینکه آمریکا با جابه‌جایی تجهیزات نظامی در دریا و آسمان در پی موفقیت در دیپلماسی جبرآمیز است، ادامه داد: این رویکرد از زمان روزولت رئیس‌جمهور وقت آمریکا شروع شد که همچنان تا به امروز ادامه دارد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه نظام کنونی به سادگی به دست نیامده و جوانان زیادی در این راه شهید شدند، توصیه کرد که مسئولان در همه رده‌ها از گفتار و رفتارهای تفرقه‌انگیز خودداری و در حفظ انسجام تلاش کنند. وی ادامه داد: رفتارهای غیرمسئولانه یک مدیر جزء در یک اداره هم می‌تواند عملکرد نظام را زیر سؤال ببرد؛ پس لازم است که در همه زمان‌ها مسئولانه رفتار و عمل کنید.
رضایی با بیان اینکه به دقت عملکرد مدیران را بررسی می‌کنیم، افزود: قصورات مدیران را جایز نمی‌دانیم و حتماً اگر خدای‌ناکرده مدیری دچار قصور شود، در جایگزینی آن درنگ نمی‌کنیم. همچنان که مواضع اخیر رئیس‌جمهور نیز این رویه را به‌خوبی نشان داده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، فرماندار جدید را شایسته و بادرایت دانست که دارای تخصص کشاورزی است که این می‌تواند برای شهرستان اقلید که قطب کشاورزی است، حائز اهمیت باشد. وی فرماندار جدید را فردی شایسته دانست که پله‌های مدیریتی را گام به گام طی کرده تا امروز فرماندار اقلید شده است.
معاون سیاسی‌امنیتی استانداری فارس به فرماندار جدید توصیه کرد در جهت پیشبرد بهتر امور از صاحب‌نظران، افراد تحصیل‌کرده و نخبه در حوزه‌های مختلف استفاده کند که این مهم سبب توسعه هرچه بیشتر شهرستان و منطقه خواهد بود. بر اساس این گزارش، در آیینی با حضور معاون سیاسی‌امنیتی استانداری فارس و جمعی از مسئولان محلی، روح‌الله مرادی به عنوان فرماندار شهرستان اقلید معرفی و از زحمات شهرام منصوری فرماندار پیشین این شهرستان قدردانی شد. مرادی متولد سال ۱۳۵۹، فرزند شهید و کارمند رسمی وزارت کشور و همچنین دارای دکترای تخصصی در رشته مهندسی کشاورزی است. وی پیش از این بخشدار مرکزی فسا، بخشدار نوبندگان فسا، معاون سیاسی فرمانداری ویژه فسا، معاون عمرانی فرمانداری ویژه فسا و همچنین معاون مالی اداره‌‌کل مالی‌اداری استانداری فارس بوده است. شهرستان اقلید با جمعیت افزون ۹۳هزار نفر، دارای سه بخش مرکزی، سده و حسن‌آباد است و در ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی