راتا مرغ یا کاناپ مرغ یکی از فینگر فودهای جذاب و بسیار خوشمزهای است که برای مهمانیها و دورهمیها و زمانی که میز سرو را میچینید بسیار زیبا است. راتا مرغ بسیار سریع و آسان آماده میشود و میتوانید از شب قبل مهمانی تهیه کنید و داخل یخچال نگهداری کنید و فقط برای سرو بیرون آورید. راتا یا کاناپه یکی از انواع فینگرفودها میباشد که به تازگی جایگاه ویژهای بین افراد باز کرده است. راتا مرغ هم یکی از آنها میباشد که طعم بینظیری دارد و بسیار ساده و سریع آماده میشود و یک پیشنهاد ویژه میباشد. امروز قصد داریم طرز تهیه راتا مرغ را در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
پنیر خامهای: 1 بسته
نان تست: 1 بسته
سینه مرغ: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
شوید تازه: به مقدار لازم
نمک و فلفلسیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: آمادهسازی مواد
ابتدا مرغ را بشورید و داخل قابلمه مقداری آب بریزید و پیاز را بشورید و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید و مدت 3 ساعت با مقداری نمک بگذارید تا پخته شود. سپس شوید را بشورید و اجازه دهید خشک شود، سپس روی تخته برش ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم: مخلوط مواد
در کاسهای پنیر خامهای را همراه با سس بریزید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مقداری فلفلسیاه بریزید تا مقداری تند شود. سپس مرغ را بعد از پختن ریشریش کنید و داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس مرغهای ریشریش شده را داخل کاسه پنیر و سس بریزید و هم بزنید. شویدهای خرد شده را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شود. مواد را کنار بگذارید.
مرحله سوم: آمادهسازی راتا
نان تست را روی سطح کار قرار دهید و با کمک قالب گرد و ارتفاعدار نان تست را قالب بزنید. میتوانید با چاقوی تیز هم برش دهید. سپس نانهای قالبزده را بردارید و دانهدانه آنها را داخل قالب قرار دهید و از مواد داخل کاسه با قاشق بردارید و داخل قالب روی نان تست قرار دهید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید و از قالب خارج کنید.
مرحله آخر: سرو راتا مرغ
بعد از قالبزدن همه مواد، آنها را داخل سینی قرار دهید و به ترتیب بچینید و روی آنها برای تزئین میتوانید از گوجه گیلاسی یا جعفری و شوید تازه استفاده کنید. میتوانید داخل یخچال قرار دهید تا منسجم و سفت شود و موقع سرو خارج کنید. نوش جان.
نکات کلیدی
میتوانید از ذرت یا خیار شور داخل مواد استفاده کنید.
میتوانید از ماست چکیده به جای سس استفاده کنید تا رژیمی شود.
دقت کنید که مواد مخلوطی باید سفت باشد تا از قالب بیرون میآید فرم بگیرد.