[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

هوشمندسازی تأسیسات، بهره‌مندی از تجهیزات کاهنده و مصرف بهینه، روزنامه شیراز نوین

 محبوبه عزیز- گروه خبر- اصفهان
مدیرعامل آبفای استان اصفهان هوشمندسازی تأسیسات، بهره‌مندی از تجهیزات کاهنده مصرف و مدیریت مصرف بهینه آب توسط مشترکین را از جمله عوامل مؤثر برای گذر از بحران کم‌آبی برشمرد.
ناصر اکبری در گفت‌و‌گو با برنامه رادیویی «جاری حیات» با اشاره به کاهش میزان بارش‌ها در سال آبی جاری گفت: به‌کارگیری تجهیزات کاهنده مصرف در سازمان‌ها، ادارات، منازل مسکونی، واحدهای تجاری، مراکز درمانی و آموزشی و مصرف بهینه آب توسط همه مردم در شهرها و روستاهای استان، نقش مؤثری در مدیریت مصرف آب دارد.
وی به اقدامات فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص مدیریت منابع تولید و توزیع آب اشاره کرد و اظهار داشت: استفاده از فناوری‌های نوین در تأسیسات تأمین و توزیع آب باعث شد که اصفهان در دهه اخیر کمترین میزان هدررفت آب را در کشور به خود اختصاص دهد.
اکبری افزود: با اقدامات فرهنگی و آموزشی صورت‌گرفته و همراهی مشترکین، هم‌اکنون اصفهان کمترین میزان سرانه مصرف آب در کشور را دارد و نزدیک به 70 درصد مردم استان، الگوی مصرف آب را رعایت می‌کنند.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان تصریح کرد: در سال‌ جاری یکی از اولویت‌های این شرکت، نهادینه کردن مصرف بهینه آب توسط تمام کاربری‌ها در سطح استان است و درصدد هستیم که علاوه بر استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت فشار شبکه، از ظرفیت هنرمندان و رسانه‌ها برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی نیز استفاده کنیم.
وی به شعار سال 1404 آبفای استان اصفهان مبنی بر «تسهیل سرمایه‌گذاری، کار هوشمند و پویایی سازمانی» اشاره کرد و گفت: زمینه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه تأسیسات و خدمات آبفا در استان فراهم شده که این امر می‌تواند در توسعه زیرساخت‌های شبکه و تأسیسات فاضلاب در استان مؤثر باشد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی