میلکشیک تیرامیسو یکی از انواع نوشیدنیهای جدید و بسیار مقوی ایتالیایی است که با ترکیبات متنوعی درست میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میلشیک تیرامیسو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
بستنی وانیلی: ۶ اسکوپ
پنیر خامهای: ۲ قاشق غذاخوری
خامه قنادی: ۱۰۰ گرم
بیسکویت لیدیفینگر: ۱۰ عدد
پودر قهوه یا نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
سس شکلات و پودر قهوه: برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه میلکشیک تیرامیسوی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه پنیر خامهای، اسکوپهای بستنی وانیلی، پودر نسکافه یا قهوه و بیسکویتهای لیدیفینگر درون میکسر یا مخلوطکن میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را بهخوبی میکس میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. اگر میخواهید نوشیدنی را سریعاً بعد از آماده شدن سرو کنید، حتماً از شیر کاملاً خنک برای تهیه آن استفاده کنید.
مرحله سوم
نکته دیگر اینکه اگر بیسکویت لیدیفینگر در دسترس نداشته باشیم، میتوانیم از بیسکویتهای دیگر یا حتی کیک اسفنجی خردشده استفاده کنیم. در ادامه خامه قنادی را درون یک ظرف استیل میریزیم.
مرحله چهارم
حالا با دور تند همزن چند دقیقه خامه را مخلوط میکنیم تا بهطور کامل فرم بگیرد و در صورتی که کاسه را برگردانیم، از درون کاسه بیرون نریزد. در ادامه مقداری سس شکلاتی داخل دیوارههای لیوانهای سرو میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری پودر قهوه درون لیوانها میپاشیم؛ سپس مواد میکسشده را درون آنها میریزیم. در نهایت مقداری خامه فرمگرفته روی میلکشیکها میریزیم و با سس شکلاتی و بیسکویت تزیین و سرو
میکنیم.