[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

جوانان پیشران توسعه هستند، روزنامه شیراز نوین

استاندار فارس بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تجاری‌سازی و صادرات محصولات آن‌ها تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، دکتر حسینعلی امیری در بازدید از پارک علم و فناوری استان فارس، با اشاره به نام‌گذاری امسال به «سرمایه‌گذاری برای تولید»، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از اقدامات مفید و مؤثر در جهت تحقق فرمان مقام معظم 
رهبری (مدظله‌العالی) عنوان کرد.
استاندار فارس شرکت‌های دانش‌بنیان را سرمایه‌هایی ارزشمند دانست که توسط جوانان مستعد و سخت‌کوش کشور که از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی فارغ‌التحصیل شده‌اند، اداره می‌شود. دکتر امیری با اشاره به ظرفیت‌های قابل‌توجه پارک علم و فناوری اظهار داشت: عمده شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا هستند و به حمایت‌های مالی و حقوقی و تجهیز منابع و هماهنگی‌ برای فروش محصولاتشان نیاز دارند.
وی گفت: مهم‌ترین نیاز این شرکت‌ها تجاری‌سازی محصولات و اختراعات و زمینه‌سازی برای صادرات آن‌هاست که برای تسهیل این روند، هماهنگی‌های لازم صورت خواهد گرفت. نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه در استان فارس 360 شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند که بیش از 170 شرکت در شیراز فعال است، اظهار داشت: با همکاری مدیریت ارشد استان و مسئولان مربوطه، مشکلات و مسائل این شرکت‌ها احصا و برای رفع آن‌ها چاره‌اندیشی خواهد شد تا زمینه برای ورود محصولات این شرکت‌ها به بازارهای داخلی و همچنین صادرات به بازارهای جهانی فراهم گردد.
استاندار فارس با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان نقش مؤثر در تکمیل استقلال اقتصادی کشور دارند، بر بهره‌گیری از توانمندی‌های جوانان مستعد برای توسعه و پیشرفت این شرکت‌ها تأکید کرد. وی گفت: اشتغال جوانان تحصیل‌کرده و نخبه در این شرکت‌ها موجب ایجاد امیدواری و پیشگیری از مهاجرت نخبگان از کشور می‌شود. دکتر امیری ادامه داد: وجود دانشگاه‌های شیراز و صنعتی شیراز که از مراکز علمی تراز اول در سطح کشور و منطقه هستند، می‌تواند پشتوانه علمی و تخصصی شایسته‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان فارس باشد و بایستی از توان علمی و تخصصی این نیروها در جهت پیشبرد اهداف بلندمدت اقتصادی استفاده کرد. توسعه فضای فیزیکی و تأمین اعتبار و منابع مالی بخش دیگری از سخنان استاندار فارس در بازدید از پارک علم و فناوری بود و استاندار فارس اظهار داشت: با بررسی‌های کارشناسی اقدامات لازم برای الحاق فضای موردنیاز به پارک علم و فناوری انجام می‌گیرد. وی گفت: برای تأمین منابع مالی به بانک‌ها دستورات لازم برای پرداخت وام به این شرکت‌ها داده خواهد شد و همچنین امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی مانند معافیت‌های مالیاتی برای بخش‌های پژوهشی و تجهیز مالی از طریق بودجه تخصیص داده‌شده برای تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» و بهره‌گیری از سهم دولت از اعتبار سرمایه صندوق پژوهش و فناوری از راه‌های تأمین اعتبار برای پارک علم و فناوری فارس است. در زمینه تأمین برق شرکت‌های پارک علم و فناوری، دکتر امیری پیشنهاد استفاده از پنل‌های خورشیدی و تولید برق از این طریق را مطرح نمود که در مدت حداقل یک ‌سال امکان تأمین بخشی از برق موردنیاز شرکت‌ها را فراهم خواهد کرد. استاندار فارس در پایان ابراز امیدواری کرد در بازه‌های زمانی سه ماه یک ‌بار امکان بازدید مدیران و مسئولان استانی از پارک علم و فناوری فارس فراهم گردد تا مسئولان از نزدیک در جریان مشکلات و روند پیشرفت فعالیت‌های این نهاد قرار گیرند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی