[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

بیف استروگانف، روزنامه شیراز نوین

بیف ‌استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین‌المللی شناخته می‌شود. این غذای خوشمزه را با مرغ هم درست می‌کنند که با نام چیکن استروگانف شناخته می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانف درادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
گوشت فیله یا راسته: ۳۰۰ گرم
شیر: نصف لیوان
قارچ: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می‌کنیم. سپس به همراه مقداری روغن مایع داخلی یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

 مرحله دوم
در مرحله بعدی گوشت گوساله را پس از شست‌وشو به شکل نوارهای نازک و بلند برش می‌دهیم. سپس به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. درادامه ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه 
می‌کنیم.

 مرحله سوم
حرارت را کم می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب موجود در تابه تبخیر شود. در حین آماده شدن گوشت به سراغ قارچ‌ها می‌رویم. ابتدا قارچ‌ها را به‌خوبی تمیز می‌کنیم و می‌شوییم.

 مرحله چهارم
در ادامه قارچ‌ها را با یک دستمال تمیز خشک کرده و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. زمانی که گوشت پخت و آب درون تابه تبخیر شد، قارچ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند.

 مرحله پنجم
تفت‌دادن قارچ‌ها را ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها نیز تبخیر شود. سپس شیر را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا آرد گلوله نشود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به شیر اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.

 مرحله ششم
پس از اینکه شیر و دیگر مواد یکدست شدند، آن را به تابه حاوی گوشت اضافه می‌کنیم و مواد را به‌صورت متداوم مخلوط می‌کنیم تا شیر حباب بزند. پس از اینکه شیر حباب زد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

 مرحله هفتم
در مرحله بعدی خامه را به تابه اضافه می‌کنیم و با دیگر مواد به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. بیف استروگانف اماده است؛ فقط باید سیب‌زمینی‌ها را نیز برای تزیین این غذا اماده کنیم. سیب‌زمینی بیف استروگانف باید به شکل خیلی نازک برش داده شود.

 مرحله هشتم
برای خرد کردن یکدست سیب‌زمینی‌ها می‌توانید از دندانه درشت رنده استفاده کنید. در آخر یک ظرف گود حاوی روغن مخصوص سرخ‌کردنی روی حرارت قرار می‌دهیم و با حرارت بالا سیب‌زمینی‌ها را سرخ می‌کنیم و در کنار ظرف غذا سرو می‌کنیم.

 نکات کلیدی 
 گوشت مخصوص بیف استراگانف
یکی از نکات مهم در تهیه بیف استراگانف انتخاب گوشت تازه و مناسب می‌باشد. بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا استفاده از فیله یا راسته گوساله می‌باشد. البته از گوشت دنده بدون استخوان هم می‌توانید استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی