[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

خورش میگو ترش، روزنامه شیراز نوین

خورش میگو ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان‌های جنوبی کشورمان می‌باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو ترش در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
میگو: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب انار ترش: ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه، ادویه میگو و روغن: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه خورش میگو ترش خوشمزه به روش جنوبی ابتدا میگوها را تمیز می‌کنیم و رگ‌های پشت میگوها را با یک کارد تیز خارج می‌کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد می‌کنیم.

 مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. در ادامه پیاز خردشده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا پیاز به طور کامل سبک و شیشه‌ای شود.

 مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را داخل قابلمه رنده کرده و با پیاز تفت می‌دهیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به همراه سیر و پیاز تفت می‌دهیم.

 مرحله چهارم
در این مرحله میگوها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه ادویه میگو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا عطر ادویه میگو به طور کامل خارج شود.

 مرحله پنجم
حالا رب گوجه‌فرنگی را به همراه رب انار اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا رب گوجه‌فرنگی کاملاً سرخ شود. در ادامه ۱ فنجان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم میگوها بپزند.

 مرحله ششم
در این مرحله صبر می‌کنیم تا میگوها به‌طور کامل بپزند. سپس نمک را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورش جا بیفتد. در نهایت خورش میگو را درون ظرف موردنظرمان می‌کشیم و به همراه برنج سرو می‌کنیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی