خورش میگو ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استانهای جنوبی کشورمان میباشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو ترش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
میگو: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب انار ترش: ۱ عدد
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه، ادویه میگو و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه خورش میگو ترش خوشمزه به روش جنوبی ابتدا میگوها را تمیز میکنیم و رگهای پشت میگوها را با یک کارد تیز خارج میکنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم. در ادامه پیاز خردشده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا پیاز به طور کامل سبک و شیشهای شود.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را داخل قابلمه رنده کرده و با پیاز تفت میدهیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به همراه سیر و پیاز تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله میگوها را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه ادویه میگو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم تا عطر ادویه میگو به طور کامل خارج شود.
مرحله پنجم
حالا رب گوجهفرنگی را به همراه رب انار اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا رب گوجهفرنگی کاملاً سرخ شود. در ادامه ۱ فنجان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم میگوها بپزند.
مرحله ششم
در این مرحله صبر میکنیم تا میگوها بهطور کامل بپزند. سپس نمک را به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم خورش جا بیفتد. در نهایت خورش میگو را درون ظرف موردنظرمان میکشیم و به همراه برنج سرو میکنیم. نوش جان.