[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

طرز تهیه جیب تاجر، روزنامه شیراز نوین

جیب تاجر یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
نان تست: ۱ بسته
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد متوسط
جعفری: ۴ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۴ عدد
ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری و روغن: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه: به مقداری کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
ابتدا مواد میانی جیب تاجر را آماده می‌کنیم؛ برای این منظور سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه جذب گوشت مرغ شود.

 مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آن را خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه ذرت آب‌پز را به همراه خیارشور خردشده، جعفری ساطوری، سس مایونز و مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه‌های دلخواه خودمان به کاسه اضافه می‌کنیم.

 مرحله سوم
مواد را مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند؛ سپس کاسه را کنار می‌گذاریم. در ادامه لبه‌های خشک نان تست را با چاقو می‌بریم. سپس دو عدد نان تست را روی هم قرار می‌دهیم و با وردنه به طور کامل صاف می‌کنیم تا به هم بچسبند.
 مرحله چهارم
حالا با قالب گرد نان تست‌های به هم چسبیده را قالب می‌زنیم. به همین شکل تمام نان‌های تست را آماده می‌کنیم و قالب می‌زنیم؛ سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا از لختگی 
دربیایند.

 مرحله پنجم
شیر را به همراه مقداری فلفل سیاه به تخم‌مرغ‌ها اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم تا با هم یکدست شوند. آرد یا پودر سوخاری را جلوی دستمان می‌گذاریم؛ سپس یک تابه گود روی حرارت قرار 
می‌دهیم.

 مرحله ششم
مقداری روغن داخل تابه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا کاملاً داغ شود. سپس نان‌های قالب‌زده را داخل تخم‌مرغ می‌زنیم، سپس در پودر سوخاری می‌غلتانیم و در آخر در روغن داغ می‌اندازیم تا به‌طور کامل سرخ و طلایی شوند.

 مرحله هفتم
نان‌ها پس از سرخ شدن پف می‌کنند و وسطشان کاملاً توخالی می‌شود. در ادامه نان‌های سرخ‌شده را داخل توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج شود؛ سپس نان‌ها را از وسط برش 
می‌زنیم.

 مرحله هشتم
می‌توانید نان‌ها را به‌صورت کامل هم استفاده کنید و فقط یک گوشه نان را باز کرده و مواد داخلش بریزید. حالا با یک قاشق کوچک از مواد میانی داخل هر نان برش‌خورده می‌ریزیم تا کاملاً پر شود؛ سپس در ظرف موردنظرمان می‌چینیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی