[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۸۲
  • دوره جدید

فرمانده سپاه فجر فارس: فارس مرجعیت علمی شود، روزنامه شیراز نوین

فرمانده سپاه فجر فارس از تلاش برای رسیدن به مرجعیت علمی در استان خبر داد و خواستار بسیج شدن تمام ظرفیت‌ها برای تحقق این مسئله شد. به گزارش ایسنا فارس سردار یدالله بوعلی دیروز، ۳۱ فروردین در آیین افتتاح دفتر هلدینگ پیشگامان بنیاد تعاون بسیج در شیراز گفت: برای انجام یک کار اساسی، باید استمرار و ثبات داشت و به موضوعات زیرساختی توجه ویژه کرد.
وی با بیان این‌که اگر کارها به‌صورت علمی و تخصصی پیش نرود، همانند حرکت در تاریکی خواهد بود، تصریح کرد: سپاه و بسیج یک ظرفیت تکمیل‌کننده و هم‌افزار هستند و اقدامات آن هیچ‌گاه در تقابل، تعارض و موازات سایر دستگاه‌ها و نهادها نیست. بوعلی از تلاش برای رسیدن به مرجعیت علمی استان فارس خبر داد و گفت: همه ما وظیفه داریم به کلیه کسانی که دارای ایده‌ای هستند، کمک و توانمند کنیم و آن‌ها را به محصول و بازار برسانیم.
فرمانده سپاه فجر فارس تصریح کرد: این مهم و تبدیل ایده به محصول، با همراهی سایر نهادها ازجمله هلدینگ پیشگامان می‌تواند بهتر صورت گیرد.مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این مراسم گفت: صندوق پژوهش و فناوری در پارک علم و فناوری استان فارس مستقر شده است و امسال سرمایه اولیه آن افزایش خواهد یافت تا بتوانیم حمایت بیشتری از شرکت‌ها داشته باشیم.
مرتضی شریفی ادامه داد: در صنایع و حوزه‌های مختلف همچون فولاد، نفت و گاز، تجهیزات صنعتی، نیروگاهی و ... اقدامات و کارهای خوبی شده است. به گفته مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، گردشگری یکی از اولویت‌های مهم استان است؛ حوزه‌ای که فارس توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیاری دارد. رئیس پارک علم و فناوری استان فارس نیز در این مراسم با اشاره حوزه گسترده کاری ازجمله نفت و گاز، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و پزشکی گفت: پارک علم و فناوری فارس ازجمله پارک‌های بزرگ است که توانسته است از سال ۱۳۸۱ تاکنون از بیش از ۱۵۰۰ شرکت حمایت کند.امین ذوالقدر تصریح کرد: همکاری و همراهی مجموعه‌هایی نظیر پارک با بسیج علمی و مؤسسه پیشگامان نویدبخش اتفاقات خوبی در حوزه بازار و فروش خواهد بود.
مدیرعامل این هلدینگ علم و فناوری نیز در این مراسم گفت: یکی از شئون ما بسیج کردن ظرفیت‌های کشور است؛ کاری که در فارس با راهبردی درست در حال انجام است. مجتبی خرسندی با بیان این‌که این هلدینگ یک رکن مالی و بازوی اقتصاد دانش‌بنیان است، تصریح کرد: باید بازارها را به سمت محصولات و شرکت‌های دانش‌بنیان سوق دهیم. به گفته وی، این هلدینگ‌ از سال ۱۴۰۰ تاکنون بالغ‌بر ۵۰۰میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در شرکت‌های دانش‌بنیان داشته، باعث اهرم شدن هزار میلیارد تومان شده و ۲۰۰میلیارد تومان نیز وام قرض‌الحسنه ۶۰ماهه پرداخت شده است.
خرسندی با بیان این‌که فارس دارای ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های مختلف است، بیان کرد: ستاد ملی تسهیلگری در استان فارس تشکیل و تولید و اقتصاد دانش‌بنیان محقق خواهد شد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی