[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

روابط‌عمومی مرکز تفکر و تولید معناست، روزنامه شیراز نوین

 سعیدرضا امیرآبادی- شیرازنوین
amirabadi_shznvn@yahoo.com

مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس گفت: عصر جدید، پایان دوره سنتی اطلاع‌رسانی و آغاز دوران اثرگذاری عمیق بر افکار عمومی است.
 لزوم تغییر سازوکار روابط‌عمومی
محمدجواد برزگر در گفت‌وگو با شیرازنوین، اظهار داشت: در روزگاری نه‌چندان دور، روابط‌عمومی صرفاً به‌عنوان واحدی برای ارسال اخبار، صدور پیام‌های تبریک و پوشش مراسم‌ها شناخته می‌شد. اما امروز روابط‌عمومی با یک «تغییر پارادایم بنیادین» مواجه شده است؛ تغییری که مأموریت‌ها، جایگاه و نقش این حوزه را به‌شکل جدی متحول کرده است.
 پایان دوره سنتی اطلاع‌رسانی
او بر این باور است که عصر جدید، پایان دوره سنتی اطلاع‌رسانی و آغاز دوران اثرگذاری عمیق بر افکار عمومی است. به گفته برزگر، روابط‌عمومی دیگر یک «بلندگو» نیست؛ بلکه به یک «مرکز تفکر، تولید معنا و مهندسی افکار عمومی» تبدیل شده است. وی می‌گوید: «در گذشته روابط‌عمومی‌ها صرفاً واسطه‌ای برای انتقال پیام بودند؛ اما امروز باید منبع خلق گفتمان باشند. روابط‌عمومی کارآمد جریان‌ساز است؛ نه دنباله‌رو. باید قدرت تحلیل، سرعت در واکنش، تسلط بر روایت‌سازی و شناخت عمیق از مخاطب داشته باشد.»
 روابط‌عمومی، نهاد راهبردی در کنار مدیریت
برزگر تغییر پارادایم در روابط‌عمومی را یک الزام می‌داند؛ نه انتخاب. او معتقد است که تحولات فناورانه، قدرت بی‌سابقه شبکه‌های اجتماعی و رشد مطالبه‌گری عمومی، روابط‌عمومی را به نقطه‌ای رسانده که دیگر امکان بازگشت به مدل‌های سنتی وجود ندارد. مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس تأکید می‌کند: «روابط‌عمومی امروز باید یک نهاد راهبردی در کنار مدیریت ارشد باشد. دیگر نمی‌توان آن را در حاشیه سازمان‌ها نگه‌داشت. هر تصمیم کلان، هر سیاست جدید و حتی هر بحران احتمالی، باید پیش از وقوع با نگاه روابط‌عمومی تحلیل شود.»
 روابط‌عمومی سیاست‌گذار، هوشمند و آینده‌نگر
برزگر با اشاره به نگاه تحول‌گرا در دولت و استانداری فارس و شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های استان، اظهار می‌دارد: «ما به دنبال مدل جدیدی از روابط‌عمومی هستیم که مبتنی بر اثرگذاری، شفافیت، روایت‌سازی و همراهی با مردم باشد. این یعنی عبور از روابط‌عمومی صرفاً خبری، به سمت روابط‌عمومی سیاست‌گذار، هوشمند و آینده‌نگر.» مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس در پایان خاطرنشان می‌کند: «در دوره جدید، روابط‌عمومی باید به یک مغز متفکر ارتباطی تبدیل شود؛ مغزی که نه‌تنها می‌بیند و می‌سنجد، بلکه می‌سازد، هدایت می‌کند و قلب تپنده تعامل حاکمیت با مردم است.»

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی