خاصیتی از گردو که اگر بدانید هر روز آن را میخورید، روزنامه شیراز نوین
گاهی یک تغییر کوچک، مانند تعویض میانوعده، میتواند به نتایجی بزرگ منجر شود. گردو، این مغز خوشمزه و پرخاصیت، شاید همان تغییری باشد که قلب شما مدتهاست در انتظارش بوده است. به گزارش بهداشتنیوز، در دنیایی که بیماریهای قلبی و متابولیک روزبهروز در حال گسترشاند، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با انتشار نتایج یک مطالعه جدید، خبر خوشی برای دوستداران مغزها به ارمغان آوردند: مصرف روزانه تنها یکچهارم فنجان گردو میتواند سطح کلسترول مضر را بهطور قابل توجهی کاهش دهد.
بر اساس این تحقیق که نتایج آن در سال ۲۰۲۵ در نشریه علمی The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، افرادی که به جای تنقلات ناسالمی چون چیپس و شیرینی، گردو را به عنوان میانوعده روزانه خود انتخاب کردهاند، در مدت تنها
۱۲ هفته کاهش چشمگیری در سطح کلسترول LDL و تریگلیسیرید خون خود تجربه کردهاند.
جزئیات مطالعه: در این پژوهش، ۱۳۸ نفر که در معرض خطر ابتلا به سندرم متابولیک بودند، به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول تنقلات خود را با ۵۷ گرم گردو جایگزین کردند و گروه دوم به رژیم عادی خود ادامه دادند اما از مصرف مغزها پرهیز کردند. نکته جالب اینکه با وجود افزایش چربی در رژیم گروه اول، هیچ افزایش نگرانکنندهای در وزن شرکتکنندگان دیده نشد. در حقیقت، این مطالعه مهر تأییدی است بر اینکه همه چربیها بد نیستند و بعضی از آنها، مانند چربیهای مفید موجود در مغزها، کلید سلامتیاند. اگر به فکر ارتقای سلامت قلب خود هستید، شاید وقت آن رسیده باشد که به جای شکلاتهای صنعتی یا چیپس، سراغ گردو بروید. میتوانید آن را به سالاد، ماست یا حتی یک تکه شکلات تلخ اضافه کنید و از طعم و فواید آن لذت ببرید.
اگر به گردو حساسیت دارید، نگران نباشید! غذاهایی مانند سالمون، جو دوسر، سیب، لوبیا و آووکادو نیز در پایینآوردن کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب نقش مؤثری دارند.
البته ورزش را هم فراموش نکنید. ترکیب تغذیه سالم با فعالیت بدنی، بهترین نسخه برای سلامت قلب است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین