[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

برگزاری یادواره شهدای عشایر جشنی در روستای شرق‌آباد ارسنجان ، روزنامه شیراز نوین

 داور یزدانی- گروه شهرستان‌ها- ارسنجان
در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، یادواره شهدای عشایر طایفه بزرگ جشنی با حضور اقشار مختلف مردم و عشایر طایفه ولایت‌مدار جشنی در روستای شرق‌آباد شهرستان ارسنجان برگزار شد.
در این مراسم باشکوه، حجت‌الاسلام عزیزی امام‌جمعه شهرستان ارسنجان، اسکندر معصومی فرماندار، فرماندهان نیروی نظامی و انتظامی، بسیجیان عشایر غیور و ولایت‌مدار طایفه بزرگ جشنی، گروه‌های جهادی، سبزپوشان و سروقامتمان سپاه ناحیه ارسنجان و نیروهای انتظامی در برگزاری رویداد مهم فرهنگی یادواره شهدای جشنی جهت تکریم شهدا، با همت بلند، گام‌های استوار و عزم راسخ سنگ تمام گذاشته و برگ زرین دیگری بر افتخارات این خطه ولایت‌مدار، ارزشمند و انقلابی افزودند.
سخنران مراسم سرهنگ پاسدار سیدمحمد شکوهی فرمانده سپاه عشایر استان فارس با اشاره به نقش عشایر در مبارزه با استکبار گفت: عشایر استان فارس اولین کسانی بودند که به مرجع عالی‌قدر جهان تشیع سید عبدالحسین لاری لبیک گفته و با فرماندهی اسماعیل خان قشقایی به مبارزه با استبداد داخلی و دشمنان خارجی پرداختند.
وی با یادآوری نقش عشایر در پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: د 14 بهمن 1357 عشایر غیور و جوانان انقلابی شهرستان فیروزآباد اولین گروهی بودند که مقر ساواک را تسخیر کرده و اولین رژه مسلحانه برعلیه رژیم شاه را انجام دادند و برگ زرینی دیگر در تاریخ عشایر به ارمغان گذاشتند.
سید محمد شکوهی با اشاره به بصیرت و زمان‌شناسی عشایر خاطرنشان کرد: حکومت پهلوی تصور می‌کرد که با روی کار آمدن بختیار در رأس حکومت، عشایر بختیاری به سوی حکومت پهلوی سمت و سو داده می‌شوند؛ ولی عشایر غیور بختیاری با بصیرت و آگاهی خود، فتنه حکومت پهلوی را خنثی کرده و اولین گروهی بودند که با امام خمینی(ره) بیعت کردند.
فرمانده‌ سپاه عشایر استان فارس شور انقلابی و روحیه شهادت‌طلبی عشایر را ستودنی دانست و افزود: اولین شهدا در نهضت امام خمینی(ره) عشایر بودند که با لبیک گفتن به فرامین امام خمینی(ره) با تمام وجود به دفاع از کشور پرداختند و اولین بانوی شهیده زن انقلاب بانو باختر بیگلری از طایفه نفر ایل خمسه است و با وجود تعداد کمتر عشایر در مقایسه با جامعه شهری و روستایی، عشایر بیش از ۳۰۰۰ نفر شهید را تقدیم کشور، نظام و انقلاب کردند.
وی با تشریح قیام امام حسین(ع)، خصوصیات مهم و اساسی یاران سیدالشهدا(ع)، که آنان را با بسیاری از یاران پیامبران و ائمه اطهار(ع) متمایز می‌کند، صفات شجاعت و وفاداری و پایبندی به عهد و پیمان دانست و افزود: عشایر با الگو گرفتن از امام حسین(ع) و حضرت اباالفضل العباس(ع)، همیشه نسبت به اسلام و انقلاب وفادار بوده و همیشه در تمام صحنه‌های انقلاب بابصیرت حضور داشته‌اند.
سرهنگ شکوهی با اشاره به سرداران و امیران عشایر دفاع مقدس شهیدان سلیمانی، صیاد شیرازی و اعتمادی را قهرمانانی از جنس عشایر دانست و خاطراتی از شجاعت و پایمردی آنان در دفاع مقدس بیان کرد.
فرمانده سپاه عشایر استان فارس با تشریح جنگ ترکیبی رسانه‌ای و فرهنگی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران افزود: جنگ نرم جای ارزش‌ها و ضدارزش‌ها را عوض می‌کند و جنگ نرم و رسانه‌ای دشمن در زمان امام علی(ع) باعث شد آن حضرت ۲۵ سال خانه‌نشین شود و ما باید از تاریخ درس عبرت بگیریم.
وی با محکومیت جنایات رژیم ‌صهیونیستی گفت: این رژیم منحوس امروز استراتژی نفوذ و ترور را در دستور کار خود دارد و همواره در حال افزایش استحکامات خود از جمله گنبد آهنین است و با این کارها هرگز به اهداف خود نخواهد رسید.
سرهنگ شکوهی در پایان ضمن تشکر از مجریان یادواره شهدا، خانواده شهدا را افتخار و فرصتی مغتنم جهت تجدید روحیه برای خدمت دانست و گفت: خانواده شهدا با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور، کار بزرگ و عظیمی انجام داده‌اند و امروز همه ما مدیون خون شهدا هستیم.
در حاشیه این یادواره، گروه جهادی شهیدان شهابی عشایر منطقه جشنی با برپایی ایستگاه صلواتی و همچنین پخت نان و آش رشته از حاضران در مراسم پذیرایی کردند. 
در ادامه این مراسم، یکی از روایتگران دوران دفاع به روایتگری دوران دفاع مقدس و شهدا پرداخت و یکی از مداحان با مداحی زیبای خود حال و هوای زمان جبهه‌ها را برای شرکت‌کنندگان در مراسم زنده کرد.
از دیگر برنامه‌های این یادواره می‌توان به قرائت شعر و مقاله و اجرای سرود و برنامه‌های متنوع و مختلف و ساخت انواع ماکت عملیاتی دفاع مقدس اشاره کرد.
همچنین به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) با حضور عشایر طایفه بزرگ جشنی، مراسمی با بیانات حجت‌الاسلام محمودی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران ارسنجان در مسجد روستای کناره برگزار شد. نظیر این مراسم در بیش از پنجاه مسجد و حسینیه و امامزاده شهرستان ارسنجان برپا شده است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی