[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

تسریع صدور مجوز احداث اقامتگاه همراه بیمار، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس در جلسه علنی شورای شهر شیراز خواستار تسریع مراحل نهایی اخذ مجوز پروژه احداث «اقامتگاه همراه بیمار شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی استان فارس، مرتضی موصلی در جلسه علنی شورای شهر شیراز با تقدیر از نقش اعضای شورای شهر شیراز در توسعه شهری و محرومیت‌زدایی، گزارشی از فعالیت‌های این نهاد ارائه داد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان فارس با اشاره به روز شوراها، این نهاد را نمادی از هم‌بستگی اجتماعی دانست.
موصلی با اشاره به برگزاری رویداد مشترک ارائه خدمات دندان‌پزشکی رایگان با مشارکت ۲۵۰ دکتر دندان‌پزشک در شیراز بیان کرد: طی این اقدام مشترک بیش از ۳۷۰۰ خدمت درمانی به نیازمندان جامعه هدف ارائه شد.
او تأکید کرد این اقدام با رعایت استانداردهای کیفی و همکاری شهرداری شیراز، کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر شیراز، دانشگاه علوم پزشکی، هلال‌احمر فارس و دیگر نهادها انجام شده است. موصلی آمار خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در استان فارس را ۱۷۱هزار خانوار (۳۳۳هزار نفر) اعلام کرد که ۸۱هزار خانوار شهری و ۹۰هزار خانوار روستایی هستند. وی اضافه کرد: ۶۰ درصد این خانواده‌ها زن سرپرست خانواده هستند که می‌توان گفت استان فارس پس از خراسان رضوی، رتبه دوم را در این زمینه دارد.
موصلی از خودکفایی ۵۴۶۰ خانوار تحت پوشش در شیراز خبر داد و برنامه‌های توانمندسازی مانند آموزش‌های فنی، تسهیلات خرد و توسعه مشاغل دانش‌بنیان را کلید کاهش آمار نیازمندان دانست و همچنین اشاره کرد که سال گذشته ۱۲۴۰ نیروگاه خورشیدی کوچک برای مددجویان ساخته شده و زنجیره‌های تولیدی مانند فرش دست‌باف در حال گسترش است. مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس در پایان ارائه گزارش در صحن علنی شورا شهر شیراز با قرائت بیاناتی از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره اهمیت نیکوکاری، از شورای شهر خواست همکاری‌های بین‌بخشی را برای کاهش محرومیت در شیراز گسترش دهد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی