چیپس سرکهای یکی از انواع چیپسهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار بینالمللی است که با روشهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه چیپس سرکهای در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
سیبزمینی: ۵ عدد
سرکه: ۱ لیوان
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
آب، یخ و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه چیپس سرکه نمکی ابتدا سیبزمینیها را پوست میگیریم، سپس به وسیله پوستکن به صورت ورقهای نازک خرد میکنیم. درصورتیکه پوستکن در دسترس نداشته باشیم، میتوانیم با یک کارد تیز این کار را انجام دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیبزمینیها را با آب سرد میشوییم تا نشاسته اضافی شان به طور کامل از بین برود. در ادامه یک کاسه بزرگ را تا نیمه آب پر میکنیم، سپس مقداری یخ به همراه نمک، سرکه و بکینگپودر به آب اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد درون کاسه را به خوبی ترکیب میکنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس سیبزمینیهای ورقهای را درون آب یخ میریزیم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب مانند تا به خوبی طعم مواد را جذب کنند.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه سیبزمینیها را از آب یخ خارج میکنیم و روی یک دستمال تمیز میچینیم تا به طور کامل خشک شوند و آب اضافی شان گرفته شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازهای روغن اضافه میکنیم که سیبزمینیها در هنگام سرخ شدن، در روغن شناور باشند. در ادامه سیبزمینیها را درون روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم به طور کامل سرخ شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه سیبزمینیها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج میکنیم و درون توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت چیپسها را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.