[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۸
  • دوره جدید

کوچ کارخانه‌ها از شیراز، روزنامه شیراز نوین

به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: با توجه به پیگیری‌های سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و برگزاری جلسات متعدد کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، کارخانه پشم ‌شیشه شیراز تا کمتر از یک‌سال دیگر به خارج از شهر منتقل خواهد شد. 
مسعود زارعی روز ۱۵ اردیبهشت در حاشیه بازدید از سایت جدید کارخانه پشم شیشه شیراز گفت: حدود ۲۵ صنعت و شغل شناسایی شده‌اند که به دلیل آلایندگی یا مزاحمت‌های شهری باید به خارج از شهر منتقل شوند. از این تعداد، برنامه‌ریزی برای انتقال ۱۶ مورد در دست اجراست.
وی افزود: کمیسیون بند ۲۰ با حضور نمایندگان شورای شهر، دادگستری و محیط‌زیست تشکیل شده و تصمیمات لازم را در این زمینه اتخاذ می‌کند. شهرداری شیراز نیز زمینی به وسعت ۳۰۰ هکتار برای اسکان ۹ مورد از این صنایع در نظر گرفته است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: شرکت پشم ‌شیشه اگرچه آلودگی زیست‌محیطی ندارد، اما به دلیل آلودگی صوتی و قرارگیری در محدوده شهری، مشمول قانون انتقال شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و تأمین مالی صورت‌گرفته، فرایند انتقال این کارخانه همراه با به‌روزرسانی تجهیزات تا اوایل سال آینده به پایان می‌رسد، افزود: مکان جدید این شرکت در منطقه ویژه اقتصادی شیراز در حال احداث است که طبق اعلام مدیران، بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نگاه حمایتی کمیسیون بند ۲۰ به صنایع
رئیس سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز هم در حاشیه این بازدید با اشاره به رویکرد تسهیل‌گرایانه این کمیسیون گفت: برخلاف اخبار منتشرشده در فضای مجازی، نگاه ما قهری نیست؛ بلکه حمایتی است. صنایع بزرگی مانند پشم‌شیشه، سیمان، نشاسته‌سازی، روغن نباتی و لاستیک دنا در اولویت انتقال قرار دارند.
پژمان شفیعی از اختصاص ۴۵۰ هکتار زمین توسط شهرداری شیراز برای انتقال مشاغل مزاحم خبر داد و گفت: ۲۸ هکتار برای ضایعات‌فروشان و ۱۱۳ هکتار برای توقفگاه ماشین‌آلات سنگین در نظر گرفته شده که اقدامی بی‌سابقه در کشور است.
افزایش ظرفیت تولید در سایت جدید پشم‌ شیشه
مدیرعامل شرکت پشم‌شیشه ایران هم با اشاره به پیشرفت ۷۰درصدی پروژه انتقال گفت: از سال ۹۸ تاکنون بیش از ۱۰۲۰میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و پیش‌بینی می‌شود سایت جدید تا پایان سال جاری یا نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری برسد.
جهانگیر باقری افزود: ظرفیت تولید این شرکت از ۹هزار تن به ۱۴هزار تن افزایش می‌یابد و محصولات آن شامل عایق‌های معدنی و رطوبتی (ایزوگام) است که ۷۰ درصد بازار داخلی را در اختیار دارد.
باقری با اشاره به خروج شرکت از لیست صنایع آلاینده محیط‌زیست گفت: این کارخانه هیچ پسابی ندارد و تنها به دلیل قرارگیری در منطقه مسکونی مشمول قانون انتقال شده است. ما با پذیرش مسئولیت اجتماعی، این جابه‌جایی را 
پذیرفتیم.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی