دسر نسکافهای یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بینالمللی است که با رسپیهای گوناگونی درست میشود. این دسر خوشمزه را به دلیل ظاهر زیبا، میتوانید برای پذیرایی در مهمانی و مجالس مهم خود استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه دسر نسکافه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
نسکافه فوری: ۱ عدد
آب سرد: ۱ لیوان
بیسکویت پتیبور: به مقدار کافی
مواد لازم لایه دوم
آب: ۲ لیوان
شیرخشک: ۳ قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل: ۱۸ عدد
خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
نسکافه فوری: ۱ عدد
مواد لازم لایه سوم
نوتلا یا شکلات صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه دسر نسکافه خوشمزه در ابتدای کار یک قالب مناسب انتخاب میکنیم، سپس نسکافه فوری را به همراه آب سرد در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و بیسکویتهای پتیبور را دانه به دانه به مخلوط نسکافه آغشته میکنیم.
مرحله دوم
حالا دو ردیف از بیسکویتهای آغشته به نسکافه را بهصورت مرتب درون قالب میچینیم، سپس به سراغ درست کردن لایه دوم میرویم، برای این منظور آب، پودر کرم کارامل و شیرخشک را درون یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم، سپس اجازه میدهیم به دمای محیط برسد. در ادامه بیسکویت را به همراه خامه و پودر نسکافه درون غذاساز میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط کرم کارامل به دمای محیط رسیده را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بهصورت یکدست روی لایههای بیسکویت میریزیم و قالب درون یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم قالب به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا لایه دوم کاملاً سفت شود. در این فاصله به سراغ درست کردن لایه سوم میرویم، برای این منظور نوتلا و خامه را درون یک کاسه میریزیم.
مرحله ششم
حالا کاسه را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری گذاشته، سپس نوتلا و خامه صبحانه را به روش بنماری ذوب میکنیم. در ادامه کاسه را از روی کتری برداشته و اجازه میدهیم دمای گاناش با دمای محیط کاملاً هماهنگ شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و گاناش را بهصورت پخش روی لایه دوم میریزیم، سپس مجدداً قالب را درون یخچال بر میگردانیم و اجازه میدهیم دسر به مدت ۲ الی ۳ ساعت استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان دسر را با یک کارد تیز به اسلایسهای دلخواه برش زده و اسلایسها را با توتفرنگی، شکلات سکهای یا بیسکویت تزیین میکنیم.
در نهایت دسر را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو میکنیم. نوش جان.
دسر نسکافه تک نفره
درصورتیکه میخواهید این دسر را با ظاهری شیکتر و مجلسیتری درست کنید، توصیه میکنیم از لیوانها یا ظرفهای تک نفره دسر استفاده کنید. با این کار هم ظاهر دسر زیباتر میشود، هم اینکه در زمان سرو مهمانها حس بهتری دارند.